I en alt-i-ett-gryte kokes mange gode smaker sammen til en liten smaksbombe av en gryte. Her får du en kyllinggryte med smak av kikerter, tomater, chili og grønnkål. Denne retten er perfekt om du ikke har plass til mange gryter på ovnen, eller ønsker en rask og enkel rett med minimal oppvask.

Kommentarer

  • Live-Marie

    Kan denne fryses ned?

    • Anne Cathrine

      Ja, du kan fint fryse ned denne gryteretten, Live-Marie 😊Det er en super gryterett å ha på lur til travle hverdager. Del gjerne opp i mindre poser så går det raskere å tine opp. Lykke til 😊

  • kjellfrid

    Kva serverer ein ved sida? Poteter, potetmos. ris eller pasta eller brød?

    • sorsig

      Hei Kjellfrid, denne gryten har et bredt spekter av næringsstoffer og er ikke avhengig av tilbehør for at måltidet blir komplett. Når det er sagt, er det jo alltid deilig med noe til 😋 og da er det vel egentlig bare smak og behag som setter grenser. Selv synes jeg kylling- og kikertbaserte ting går godt med ris eller en frisk salat. God middag!

  • Suzanne

    Hvor mange dl vann? Ser ut til å ha falt ut:)

    • sorsig

      Hei Suzanne, 1,5 dl vann er riktig 🙂