Bakt søtpotet med kalkunfyll

Enkelt
130 min.
Bakt søtpotet med kalkun, hjertesalat og grapefruktmajones, toppet med vårløk og reddiker er en sikker fulltreffer. Sødmen fra søtpoteten passer utmerket med kalkunkjøttet og den friske grapefruktmajonesen. Supert som enkel kosemiddag for to, eller flere.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Varm opp en stekeovn til 200 grader.

  2. Stikk flere hull i søtpotetene med en gaffel og sett de i en ildfast form.

  3. Sett formen inn i ovnen og bak søtpotetene til de er møre. Dette avhenger av størrelse, men tar fra 1-2 timer. Stikk en gaffel i søtpotetene for å sjekke om de er møre. Snitt søtpotetene på langs og la de avkjøles i 5 minutter før servering.

  4. Bland sammen Vita hjertego’ Lettmajones og saften fra grapefrukten i en liten skål.

  5. Kutt hjertesalat, reddiker og vårløk i strimler.

  6. Fyll søtpoteten med grønnsakene og kalkunrestene, og topp med grapefruktmajones.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' lettmajones

Vita Hjertego’ Lettmajones

Lignende oppskrifter

avokadosuppe med kalkunrester

Kald avokadosuppe med strimlet kalkun

Enkelt
30 min.
blomkålsuppe med gresskarkjerner

Blomkålsuppe med ristede gresskarkjerner

Enkelt
30 min.
Glutenfri søtpotetpizza

Glutenfri søtpotetpizza

Enkelt
50 min.