Middelhavsfrittata med kalkun

Enkelt
20 min.
Frittata er italiensk og betyr stekt. Den kan minne litt om en omelett, men har gjerne mer fyll, er luftigere og stekes bare på undersiden. I tillegg er den større og rekker til flere personer. Den passer fint om du får gjester til lunsj eller som en rask og enkel middag. Denne er fylt med smaker fra middelhavet, som oliven og soltørket tomat.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, melk, salt og pepper

  2. Varm opp en stekepanne på middels varme med Vita hjertego’ Flytende. Ha i eggeblandingen og la den stå i 5-10 minutter til den har stivnet litt mer enn halvveis.

  3. Dryss over oliven, soltørkede tomater, fetaost og kalkunrester. La frittataen stå i 5 minutter til, til den har stivnet helt.

  4. Server gjerne grovt brød med Vita hjertego’ margarin ved siden av.

Antall porsjoner:

  • 8 stk egg
  • 1.5 dl lettmelk
  • 2 ss Vita hjertego' Flytende
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 75 gram sorte oliven
  • 75 gram soltørkede tomater
  • 100 gram fetaost
  • 200 gram revet kalkun

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' Flytende

Vita hjertego’ Flytende

Lignende oppskrifter

Bakt søtpotet med kalkun

Bakt søtpotet med kalkunfyll

Enkelt
130 min.
Thaisuppe med nudler

Thaisuppe med nudler

Enkelt
35 min.
Glutenfri søtpotetpizza

Glutenfri søtpotetpizza

Enkelt
50 min.