Grov pizzabunn

Enkelt
120 min.
En litt sunnere og grov pizzabunn laget med grov sammalt hvete. Perfekt for deg som ønsker litt mer næring og fiber, samtidig som du får den deilige smaken av pizza. Denne deigen er nok til en langpannepizza. Topp med det du ønsker av fyll.
Vurder oppskriften
Få oppskriften

Slik gjør du

1. Bløtlegg sammalt hvete og ca. 3/4 av vannet i 25 minutter. For 1 porsjon utgjør det omtrent 2 dl vann.

2. Tilsett resten av ingrediensene. Om du elter deigen i en kjøkkenmaskin kan du ha gjæren rett oppi sammen med resten av ingrediensene. Om du elter for hånd er det best å løse opp gjæren i den siste fjerdedelen med lunkent vann før du blander den med melet.

3. Elt deigen for hånd eller i en kjøkkenmaskin til du får en smidig deig som slipper bollen.

4. La deigen hvile i 30 minutter til dobbelt størrelse. Kjevle ut til ønsket form.

5. La deigen etterheve i 20 min før du har på ønsket fyll / topping.

6. Stekes på 250 grader i 12-15 minutter

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' Flytende

Vita hjertego’ Flytende

Lignende oppskrifter

Glutenfri søtpotetpizza

Glutenfri søtpotetpizza

Enkelt
50 min.
Glutenfrie proteinrundstykker

Glutenfrie proteinrundstykker

Enkelt
25 min.
Grove pannekaker med rørte blåbær

Grove pannekaker med havregryn

Enkelt
40 min.