Grove kanelsnurrer
Enkel
2 t
Lite smaker bedre enn nystekte kanelsnurrer. Denne oppskriften med sammalt mel gir deg saftige snurrer som metter godt.
Ingredienser
1 porsjon
2,.5 dl melk
25 g gjær
1 dl sukker
200 g sammalt hvetemel, fint
300 g hvetemel
Fyll
Produkter i oppskriften
Vita hjertego' Flytende
Vita hjertego’ Flytende er en flytende margarin som egner seg godt til steking og i rører eller a… Les mer
Slik gjør du
1
Varm melk til fingervarm og løs opp gjær i melken.
2
Bland med sukker, Vita hjertego’ Flytende og nesten alt melet i en bakebolle.
3
Kjør deigen på lav hastighet i kjøkkenmaskin til den er glatt og smidig. Rør inn mer mel hvis deigen er for løs. Dekk med plast og la heve til dobbelt størrelse, cirka 1 time på et lunt sted.
4
Rør sammen kanel, sukker og Vita hjertego’ Flytende til fyllet.
5
Kjevle ut deigen, smør på kanelblandingen og rull sammen til en pølse.
6
Skjær skiver av pølsen, og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Etterhev i 30 minutter.
7
Forvarm ovnen til 200 C° og stek kanelbollene i cirka 15 minutter.
Kommentarer