Noen ting tuller man bare ikke med. Majones, for eksempel.

Skikkelig Mills majones må lages med friske, norske egg.

Egg er en helt fantastisk kraftpakke av en råvare som inneholder de aller fleste næringsstoffene kroppen trenger: Protein, D-vitamin, jern og B12-vitamin for å nevne noe.

Og selv om egg kanskje ikke det første du tenker på når du hører ordet Mills, er vi faktisk storforbrukere av egg – hele 100 000 høner sysselsettes av Mills!

Tradisjon og utvikling

Mens mange andre har gått over til å bruke eggepulver, holder vi fast ved den tradisjonsrike måten å lage majones på – med ferske norske egg fra friske høner. Slik har vi gjort det siden Mills majones ble lansert i 1951, og det tenker vi å fortsette med.

Tidligere ble eggene våre knekt for hånd av våre egne «eggeknekkere», men i dag får vi eggene ferdig knekket fra Priors anlegg på Revetal i Vestfold. Disse bruker vi i alt fra den klassiske Mills majones til de majonesbaserte salatene fra Delikat. Det er selvsagt også norske egg i eggesalaten vår – ikke noe tull!