Matpakker blir levert med matpakkelevering

Mills lanserer prøveordning med matpakkelevering

Få lekre og nysmurte matpakker levert på døra - helt gratis!

Meld deg på her
Vannmelonpizza med gresk yoghurt og bær

Vannmelonpizza med granola, yoghurt og bær

Toppet med yoghurt og granola, har du en fullverdig frokost klar i en fei, som også ser lekker ut på frokostbordet. Vannmelonpizzaen er også en super sommerdessert!

Oppskrift finner du her
Iskake med peanøtter og sjokolade. Foto.

Iskake med peanøtter og sjokolade

Denne iskaken gir deg den ultimate kombinasjonen av søtt og salt, med søt sjokolade- og vaniljeiskrem og salte peanøtter.

Se oppskriften her
Mills Ekte Majones tube med ny kork. Foto.

Vi lanserer ny og forbedret kork på majonestuben

Tykk eller tynn stripe med majones? Med ny kork på Mills majones kan du velge stripestørrelse selv.

Les mer om den nye korken her
BBQ-burger med cheddarsaus. Foto.

Slik lykkes du med grillmaten

Her finner du våre beste grilltips og oppskrifter til grillmaten. Alt fra hvordan du griller kjøtt, lager tilbehør til mange, og dessert på grillen.

Se tips og oppskrifter her

Sesongens nyheter

Våre merkevarer

Mills AS produserer og markedsfører ledende merkevarer som Mills, Vita hjertego', Delikat, Soft Flora og Melange. Vi har et sterkt fokus på å utvikle og skape vekst for merkene våre, og det viktigste virkemiddelet er et kraftfullt innovasjonsarbeid hvor forbruker står i sentrum.

Logo Mills

Mills siden 1951

Vi i Mills er matentusiaster som hver eneste dag legger all vår lidenskap og kunnskap i å lage de aller beste Mills-produktene som er mulig å få til. Det har vi gjort i 60 år nå, og er stolte over at Mills har blitt favorittpålegget og fast innslag på bordet til stadig nye generasjoner.

Logo Melange

Melange - Steke og bakeeksperten

Melange har vært det mest kjøpte merket i kategorien smør og margarin i flere generasjoner. Tar man steke- og bakeegenskaper, kvalitet, pris og smak med i vurderingen er det knapt mulig å tenke seg noe bedre steke- og bakefett enn Melange.

Logo Delikat

Delikat - salater til pålegg og tilbehør

Delikat eventyret startet i Skomakergaten i Drammen for over 80 år siden, i 1931. De største variantene var den gang, som idag:
Rekesalat og Italiensk salat, og salatene ble sirlig pyntet med råvarer på toppen.

Soft Flora Logo

Soft Flora - mild og god smak

Soft Flora er laget av rapsolje som gir mild og god smak, og smøremykhet rett fra kjøleskapet. Den milde og gode smaken passer til alle pålegg og til hele familien. 

Vita hjertego' logo

Vita hjertego' - bra for hjertet

Vita hjertego' er en serie produkter fra Mills som bidrar til et sunt og hjertevennlig kosthold. Ved å gjøre Vita hjertego' produktene til en del av det daglige kosthold vil man kunne oppnå en gunstig effekt på kolesterolnivået i blodet.

Logo Stryhns

Stryhn's - i norsk utgave

Nå lanseres Stryhn's leverposteier i Norge. Produktene som lanseres er basert på de danske tradisjonelle oppskriftene, og laget med norske kjøttråvarer av høy kvalitet. 

Olivero salatolivero logo

Olivero - nytelse i hverdagen

Olivero passer for deg som vil ha den gode smørsmaken kombinert med sunnheten fra olivenoljen. Den er smøremyk rett fra kjøleskapet og passer ekstra godt når du skal ha brød til suppe eller salater, eller bare vil ha mer smak på brødskiva.

Lohmanders Aioli ChiliLohmanders logo

Lohmanders - Sveriges folkefavoritt

Mange gode historier begynner med en god middag. Også historien om Lohmanders. Det var på en familiemiddag på midten av 70-tallet at Bertil Lohmanders og Jan Knapo bestemte seg for å realisere en av deres største drømmer – å lage den perfekte sausen!

Mills tar allergi på alvor

Mills AS ønsker å gjøre det enkelt å finne riktig informasjon om innhold om allergener i våre produkter. Bruk våre forhåndsvalgte kategorier for å se hvilke av Mills sine produkter du kan spise.

Se flere allergener

Kvalitetspoteter fra Sande. Dyrket i næringsrik jord.

I over 30 år har ferske poteter fra gården til Ole Kind funnet veien til Delikats potetsalater. Kunnskap om dyrkingen er nedarvet gjennom generasjoner.

Mer om poteter