Mange til bords?

Får du gjester, eller har du lyst til invitere uten at det blir for mye jobb? Her er noen tips og ideer til hva du kan servere og hvordan du kan gjøre det enkelt og smakfullt .

Samlebilde med tre raske middager

Tre raske middager du kan lage på under 15 minutter

Middag som kan lages på under 15 minutter kommer godt med i en hektisk hverdag. Her er tre tips til raske middager som både er smakfulle og enkle å lage med få ingredienser.

Pastasalat laget av restemat

Slik lager du middag av restemat på 15 minutter

Har du rester etter middagen? Med middagssalatene fra Delikat kan du enkelt trylle frem smakfulle restemiddager på rekordtid. Her får du tre oppskrifter laget av restemat du ofte sitter igjen med.

vegetarburger

2 smakfulle vegetarburgere

Med Grønnere middag-salatene fra Delikat som base, er det enkelt å lage vegetarburgere som både er næringsrike, mettende og proppfulle av smak. Her er to vegetarburgere du helt sikkert vil lage igjen!

Sildetallerken under dansk frokost

Slik lager du hjemmelaget sild

Sild forbindes med høytid, tradisjoner og hygge, og er et fast innslag på de fleste norske juledekkede bord. Her får du tips til hvordan du lykkes med å lage din egen sild til jul.

5 lefseruller med 2 ingredienser

Lefseruller er enkle å lage og passer like godt som forrett som til juletapasen. Laks og kremost er en klassiker, men de kan fylles med nesten hva det måtte være. Her får du forslag til fem smakfulle varianter som kun krever to ingredienser i tillegg til lefsene.

Vegetargryte: Skogsgryte med sopp og Delikat bygg og linser

3 varmende vegetargryter du kan lage på under 30 minutter

Med vinteren i anmarsj, er det tid for å varme seg på smakfulle og lune gryter. Med disse 3 vegetargrytene får du middager som både smaker og metter godt, og som lages på en enkel og rask måte. Oppskriftene holder til 4 porsjoner.

Pølsefest for voksne

Slik lager du pølsefest

Pølsefest er genialt når du skal ha mange til middag og vil slippe lange forberedelser og stress på kjøkkenet. Med det riktige tilbehøret og et godt utvalg pølser kan gjestene servere seg selv. Her får du tipsene som gjør pølsefesten til en suksess.

Mann lager tilbehør til grillmat

Tilbehør til grillmat du enkelt kan lage til mange

Grillmat lager seg nesten selv og er perfekt når du skal ha mange gjester. Men godt tilbehør er også en viktig del av pakka, og kan være en større utfordring å lage. Her får du tips til enkelt tilbehør som gjør forberedelsene like enkle som selve gjennomføringen.

Påskefrokost

10 enkle ideer til påskefrokosten

Påsken er en tid hvor skuldrene skal senkes og tiden skal nytes, også for deg som skal arrangere påskefrokosten. Med denne guiden kan du enkelt stelle i stand en påskefrokost hele familien setter pris på.

Hotellfrokost hjemme

Så enkelt lager du hotellfrokost på ditt eget kjøkken

Hvem elsker vel ikke en skikkelig god hotellfrokost? Stort utvalg, delikat og fristende presentert på en buffé. Hvorfor ikke skape hotellstemning hjemme på ditt eget kjøkken i helgen? Norgesmesteren i hotellfrokost gir deg sine beste tips.

Helgefrokost

Gjør helgefrokost til den nye vennelunsjen

Inviter gode venner på sen frokost, eller brunsj om du vil, og få en god start på helgen. Med disse tipsene kan du enkelt lage deilig helgefrokost til mange.

Danske smørbrød på tre måter

Ingen lager smørbrød som danskene. Her er tre enkle og smakfulle varianter som kan spises til helgefrokosten så vel som til lunsj.

Slik lager du deilig dansk frokost hjemme

Du trenger ikke ta turen til Danmark for å nyte en deilig dansk frokost, eller lunsj som vi kaller det her. Du kan enkelt diske opp med fristende smørbrød og sild hjemme hos deg selv.

Juletapas

Enkel og smakfull juletapas med sild

Tapas av sild er enkel festmat og perfekt når du skal invitere mange til bords i jula. Prøv en av disse spennende tapasrettene neste gang du skal ha gjester!

Nordisk sushi med sild

Nordisk sushi med sild

Norsk sild er en fantastisk råvare som smaker nydelig med klassisk sushitilbehør som ris, wasabi, ingefær og soyasaus. Prøv sushi med sild og se frem til en ny og spennende smaksopplevelse!