Her er sommerens grillnyheter

Salsa til burgeren, potetsalat med frisk agurk som passer ypperlig til laks og en frisk mangosalat med hint av chili. Her får du full oversikt over sommerens nyheter fra Delikat. Du finner de i butikkene fra 28. april.

Delikat Mangosalat

Mangosalat

Store biter av mango, sammen med eple, ananas og chili. Kan spises som en egen salat, eller brukes til å toppe den grønne salaten du lager selv. Prøv den med stekt kjøtt, kylling eller laks – eller sammen med vaniljeis for en annerledes sommerdessert. Smaker også herlig sammen med grillede reker på spyd med asiatisk marinade.

 

Les mer
Delikat Løksalat

Løksalat

Ved å variere tilbehøret kan vi nesten spise uendelig med pølser i løpet av en sommer.  Prøv nyheten løksalat sammen med baconsurrede pølser med srirachamajones.

Les mer
Delikat Coleslaw

Coleslaw

To ferdige coleslaw-varianter kommer i butikkhyllene denne våren, både en original og en spicy versjon med chipotle – for den ekstra røkte grillsmaken. Gjør seg godt både til burger, pulled pork og spareribs. Se for eksempel vår enkle oppskrift på pulled pork burger med spicy coleslaw og koriander.

Les mer
Delikat salsa

Salsa

Salsaen inneholder rikelig med tomater, frisk løk, koriander, hvitløk og chili. Perfekt til grillmaten, spesielt til hamburgere, kjøtt eller fisk, men gjerne også til tacoen og som dipp til nachos.

Les mer

For potetelskeren:

Delikat potetsalat med chipotle

Potetsalat med chipotle

Nytt på potetfronten i år er en spicy potetsalat med chipotle; en potetsalat for den som liker litt krydder. Passer spesielt godt til kjøtt, pølser eller hvit fisk.

Les mer
Potetsalat med agurk

Potetsalat med frisk agurk

Denne sommeren kommer også en friskere potetsalat med creme fraiche og strimlet agurk. Veldig god til laks, men også som et friskt tilbehør til sticky BBQ-kylling.

Les mer

Oppskrifter til grillen:

Alle sesongens grillnyheter