Er kaviar sunt?

Er kaviar sunt?

Mills kaviar er laget av lettrøykt og sukkersaltet rogn og rapsolje. Rapsolje er rik på det hjertevennlige flerumettet fett og en god kilde til vegetabilsk omega-3. Den nye Polarkaviaren inneholder ekstra mye av de marine omega-3 fettsyrene, og to skiver dekker dagsbehovet for omega-3

Hva menes med kortere perioder på Mills Majones og Mills Kaviar?

Oppbevaring i kortere perioder er inntil 2 uker i romtemperatur når butikk har kampanjer. Etter 2 uker skal produktene oppbevares kjølig. Du kan med andre ord fint ha kaviar og majones med på tur og selv om du ikke har kjøleskap tilgjengelig.
+ Se svaret

Kan man fryse Melange?

Melange hører i utgangspunktet hjemme i kjøleskapet, men du  kan fryse den i korte periode. Ligger den for lenge i fryseren kan den ta til seg smak fra andre matvarer som ligger i fryseren. For lang oppbevaring i fryseren kan også gi en slags "frysesmak".  Det er også viktig at den tines så sakte som mulig for å hindre at konsistensen blir endret. Legg den derfor i kjøleskapet for tining.
+ Se svaret

Kan gravide spise majones?

Ja, gravide kan trygt å spise Mills majones. Eggene som benyttes i majonesen er pasteurisert.
+ Se svaret

Hvor lang holdbarhet har majones etter åpning?

Holdbarhet etter åpning kommer an på hvordan majonesen blir oppbevart og i hvilken temperatur. Ved oppbevaring i romtemperatur vil smaken forringes raskere enn ved oppbevaring i kjøleskap. Så lenge smaken er god, kan man trygt spise majonesen. Har den ligget lenge i kjøleskap kan du klemme ut det ytterste. Det som er innenfor og ikke har vært eksponert for luft vil holde seg bedre.
+ Se svaret