Smakfull grillmat og tilbehør

Det er ikke mange dagene i året vi kan både tilberede og nyte maten utendørs, og dermed har grilling blitt synonymt med sommer, sol og godt selskap. Her finner du våre beste grilltips og oppskrifter til grillmaten. Alt fra hvordan du griller kjøtt, lager tilbehør til mange, og dessert på grillen.

Grilltips: Slik får du saftig og smakfull grillmat

Her får du grilltipsene som sørger for at grillmaten får et supert resultat - alt fra grilling av burger og pizza, til marinader med mye smak.

Glad i pølser?

Pølsefest er genialt når du skal ha mange til middag og vil slippe lange forberedelser og stress på kjøkkenet.

Les alle tipsene her
Grillet mais. med majones og parmesan. Foto.

Tilbehør til grillmaten

Godt tilbehør er minst like viktig som selve grillmaten. Da kan hver og en velge akkurat det de vil ha på tallerkenen, for å gjøre sitt måltid komplett. Her finner du tips og oppskrifter på tilbehør som får selv det kjedeligste kjøttstykket til å skinne.

Les tips og oppskrifter

Deilige og friske sommerdesserter

Etter et realt grillmåltid er det deilig med en frisk og lett dessert med smak av sommer. Her finner du oppskrifter på desserter som kan lages på forhånd, eller på grillen, slik at du har mer tid til gjestene.

Dessert på grillen

Lag frisk og lett dessert på grillen

Etter et godt grillmåltid passer det bra med noe friskt og søtt til dessert, og den kan du også tilberede på grillen. Visste du at nesten all frukt kan grilles?

Prøv en av disse deilige oppskriftene

Les også: