Ledige stillinger

Mills AS er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus. Vi har ca 420 ansatte og omsatte i 2016 for ca 2,1 milliarder. Hovedkontoret holder til på Grünerløkka i Oslo, og fabrikkene er lokalisert i Fredrikstad og Drammen. Med en komplett verdikjede, kan vi tilby utfordringer fra innovasjon, produktutvikling og merkevarebygging til produksjon og salg.

Ledige stillinger

Til vår Merkevareavdeling søker vi en Informasjonssjef

Vi søker en operativ og ambisiøs informasjonssjef til å lede vårt arbeid med mediehåndtering, samfunnskontakt og omdømmebygging. Du får ansvar for hele bredden av kommunikasjonsfaglige oppgaver fra beredskaps/krisekommunikasjon og pressehåndtering, til rådgivning for ledelsen i selskapet og utforming av budskap i forbindelse med pressemeldinger og nyhetsslipp.

Søknadsfrist: Snarest

Les mer om stillingen her.

 

Til vår Merkevareavdeling søker vi en Produktsjef

Som produktsjef hos oss vil du få muligheten til å lede en sterk merkevare til ny vekst. Arbeidet er variert og spennende og du vil spille en sentral rolle i innovasjonsprosjekter og i samarbeid på tvers av linjer i Mills. Merkevareavdelingen består i dag av 23 nysgjerrige personer, som alle jobber hardt for å opprettholde og videreutvikle våre sterke merkevarer. Du vil bli en del av et engasjert og inkluderende miljø. Vi holder til i et moderne bygg på Grünerløkka.

Søknadsfrist:01.06.2018

Les mer om stillingen her.

Slik går du fram for å søke jobb i Mills

Er du en nysgjerrig, engasjert og målfokusert lagspiller og ønsker en karriere i en merkevarebedrift, vil Mills være et selskap for deg.

Annonserte stillinger

Se ledige stillinger på denne siden. Når du klikker på aktuell stilling kommer du til selve annonsen. Søknad og CV registrerer du ved å trykke på send søknad til høyre i annonsen.

Åpen søknad

Send oss gjerne en åpen søknad. Dette gjør du ved å registrere åpen søknad på linken nedenfor. Legger du inn en jobbagent vil du få melding dersom vi har en ledig stilling i henhold til dine søkekriterier.
Send oss en åpen søknad

Allerede registrert CV?

Har du alt registrert din CV hos oss kan du logge deg på og eventuelt gjøre oppdateringer i denne til høyre på denne siden.
Logg inn for å gjøre endringer

Abonner på ledig stillinger

Når du har registrert din CV hos oss kan du abonnere på stillinger som er interessante for deg. Du vil da få mail nå vi har ledige stillinger som passer ditt søk.