Ledige stillinger

Mills AS er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus. Vi har ca 420 ansatte og omsatte i 2016 for ca 2,1 milliarder. Hovedkontoret holder til på Grünerløkka i Oslo, og fabrikkene er lokalisert i Fredrikstad og Drammen. Med en komplett verdikjede, kan vi tilby utfordringer fra innovasjon, produktutvikling og merkevarebygging til produksjon og salg.

Ledige stillinger

Til Mills Proff Partner søker vi en Distriktssjef

Som Distriktssjef i Mills Proff Partner (MPP) for Oslo, Akershus og Buskerud vil du i tillegg til totalt salgsansvar, også ha ansvar for å posisjonere Mills for videre vekst og utvikling i distriktet. Dette innebærer hyppig kontakt og relasjonsbygging mot grossister og våre kjedekunder. Jobben innebærer også en del messeaktivitet og kursvirksomhet til enkeltkunder.

Våre kunder er primært innenfor storhusholdning. Dette spenner fra offentlige institusjoner, kantiner og noen restauranter. Du vil jobbe med et godt utviklet CRM-system som gir deg tydelig prioritet på kundeporteføljen.

Søknadsfrist: 07.06.2019

Les mer om stillingen her.

Slik går du fram for å søke jobb i Mills

Er du en nysgjerrig, engasjert og målfokusert lagspiller og ønsker en karriere i en merkevarebedrift, vil Mills være et selskap for deg.

Annonserte stillinger

Se ledige stillinger på denne siden. Når du klikker på aktuell stilling kommer du til selve annonsen. Søknad og CV registrerer du ved å trykke på send søknad til høyre i annonsen.

Åpen søknad

Om du ønsker å registrere deg i vår database kan du opprette en bruker i vårt rekrutteringssystem. Gå inn via linken, klikk «registrer deg» øverst på siden, og legg inn din arbeidserfaring, utdannelse m.m. Du vil da bli søkbar for oss ved behov for nye ansatte i fremtiden.