Ledige stillinger

Mills AS er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus. Vi har ca 420 ansatte og omsatte i 2016 for ca 2,1 milliarder. Hovedkontoret holder til på Grünerløkka i Oslo, og fabrikkene er lokalisert i Fredrikstad og Drammen. Med en komplett verdikjede, kan vi tilby utfordringer fra innovasjon, produktutvikling og merkevarebygging til produksjon og salg.

Ledige stillinger

Til Agra søker vi en IT-konsulent (midlertidig stilling)

Agra er et av Skandinavias største merkevarebaserte næringsmiddelkonsern og er eier av Mills AS i Norge, Stryhn’s i Danmark og Foodmark i Sverige. Agra IT er en konsernfunksjon/-stabsavdeling med 11 ansatte, fordelt i fire team; Support/brukerstøtte, BI/Datavarehus, SAP og Infrastruktur. Avdelingen er ansvarlig for IT-driften i konsernet og supporterer rundt 650 brukere.

Som IT-konsulent vil du få operativt ansvar for support og brukerstøtte, IT-utstyr og kontorstøtte-applikasjoner samt grunnleggende support i Office 365. Det forventes også at du gir god og betimelig support og brukerstøtte til våre brukere i Agra, opprettholder en god og sikker PC/klientdrift og forvaltning, samt sikrer en god styring (herunder bestilling og lagerstyring) av IT-utstyr og rekvisita. Stillingen vil bli plassert i Mills AS og rapportere til leder IT-support.

Stillingen er midlertidig og har en forventet varighet frem til mars 2020.
Søknadsfrist: 31.03.18
Les mer om stillingen her.

Slik går du fram for å søke jobb i Mills

Er du en nysgjerrig, engasjert og målfokusert lagspiller og ønsker en karriere i en merkevarebedrift, vil Mills være et selskap for deg.

Annonserte stillinger

Se ledige stillinger på denne siden. Når du klikker på aktuell stilling kommer du til selve annonsen. Søknad og CV registrerer du ved å trykke på send søknad til høyre i annonsen.

Åpen søknad

Om du ønsker å registrere deg i vår database kan du opprette en bruker i vårt rekrutteringssystem. Gå inn via linken, klikk «registrer deg» øverst på siden, og legg inn din arbeidserfaring, utdannelse m.m. Du vil da bli søkbar for oss ved behov for nye ansatte i fremtiden.