Ledige stillinger

Mills AS er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus. Vi har ca 420 ansatte og omsatte i 2016 for ca 2,1 milliarder. Hovedkontoret holder til på Grünerløkka i Oslo, og fabrikkene er lokalisert i Fredrikstad og Drammen. Med en komplett verdikjede, kan vi tilby utfordringer fra innovasjon, produktutvikling og merkevarebygging til produksjon og salg.

Ledige stillinger

Vi søker ny Supply Chain Planner:

Som Supply Chain Planner i Logistikkavdelingen hos Mills vil du ha et betydelig prosessanvar innenfor logistikk og produksjonsplanlegging. SC Planner har resultatansvar, og har en nøkkelposisjon i verdikjeden for vareforsyning av det norske og internasjonale markedet av våre kjente merkevarer.

Oppgavene i rollen er blant annet å planlegge logistikk og produksjon for våre fabrikker, lede planleggingsmøter og utarbeide analyser. Du vil få muligheten til å delta i tverrfaglige prosjekter og oppgaver både i fabrikkene, men også på vårt hovedkontor i Oslo.

Søknadsfrist: 12.01.18

Les mer om stillingen her

 

 

Slik går du fram for å søke jobb i Mills

Er du en nysgjerrig, engasjert og målfokusert lagspiller og ønsker en karriere i en merkevarebedrift, vil Mills være et selskap for deg.

Annonserte stillinger

Se ledige stillinger på denne siden. Når du klikker på aktuell stilling kommer du til selve annonsen. Søknad og CV registrerer du ved å trykke på send søknad til høyre i annonsen.

Åpen søknad

Send oss gjerne en åpen søknad. Dette gjør du ved å registrere åpen søknad på linken nedenfor. Legger du inn en jobbagent vil du få melding dersom vi har en ledig stilling i henhold til dine søkekriterier.
Send oss en åpen søknad

Allerede registrert CV?

Har du alt registrert din CV hos oss kan du logge deg på og eventuelt gjøre oppdateringer i denne til høyre på denne siden.
Logg inn for å gjøre endringer

Abonner på ledig stillinger

Når du har registrert din CV hos oss kan du abonnere på stillinger som er interessante for deg. Du vil da få mail nå vi har ledige stillinger som passer ditt søk.