Ledige stillinger

Mills AS er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus. Vi har ca 420 ansatte og omsatte i 2016 for ca 2,1 milliarder. Hovedkontoret holder til på Grünerløkka i Oslo, og fabrikkene er lokalisert i Fredrikstad og Drammen. Med en komplett verdikjede, kan vi tilby utfordringer fra innovasjon, produktutvikling og merkevarebygging til produksjon og salg.

Ledige stillinger

 

Til Konserninnkjøp søker vi en Business Analyst

Som Business Analyst vil du være analysekraften i Agras Innkjøpsavdeling. Dine arbeidsoppgaver vil være å utarbeide analyser og rapporter som vil være viktig beslutningsunderlag både i innkjøpsprosesser og andre sentrale prosesser i konsernet. Du vil arbeide tett mot både Konserndirektør for Innkjøp og Bærekraft, og øvrige medarbeidere i avdelingen.

Søknadsfrist: 26.06.18

Les mer om stillingen her.

 

Til Konserninnkjøp søker vi en Kategoriteamsjef Innkjøp

Som Kategoriteamsjef Innkjøp vil du lede et av tre kategoriteam i Agra konsernets innkjøpsavdeling. Du får ansvar for å utforme strategi, mål og planer for ditt ansvarsområde. Deretter gjennomfører du selv innkjøpsarbeidet sammen med ditt team og i nært samarbeid med andre fagmiljø i konsernet.

Søknadsfrist: 26.06.18

Les mer om stillingen her.

 

Til Konserninnkjøp søker vi en Innkjøpskoordinator

Som Innkjøpskoordinator blir du et viktig kontaktpunkt mellom Konserninnkjøp og Mills. Dine arbeidsoppgaver vil være å støtte og assistere innkjøperne i deres arbeid. I tillegg vil du få ansvar for å registrere og oppdatere alle innkjøpsdata i vårt ERP system. Du vil også gjennomføre enkelte innkjøpsprosesser i Mills. Stillingen rapporterer til Kategoriteamsjef Innkjøp og innebærer tett samarbeid med alle medarbeidere i Konserninnkjøp og øvrige avdelinger i Mills.

Søknadsfrist:30.06.2018

Les mer om stillingen her.

Slik går du fram for å søke jobb i Mills

Er du en nysgjerrig, engasjert og målfokusert lagspiller og ønsker en karriere i en merkevarebedrift, vil Mills være et selskap for deg.

Annonserte stillinger

Se ledige stillinger på denne siden. Når du klikker på aktuell stilling kommer du til selve annonsen. Søknad og CV registrerer du ved å trykke på send søknad til høyre i annonsen.

Åpen søknad

Send oss gjerne en åpen søknad. Dette gjør du ved å registrere åpen søknad på linken nedenfor. Legger du inn en jobbagent vil du få melding dersom vi har en ledig stilling i henhold til dine søkekriterier.
Send oss en åpen søknad

Allerede registrert CV?

Har du alt registrert din CV hos oss kan du logge deg på og eventuelt gjøre oppdateringer i denne til høyre på denne siden.
Logg inn for å gjøre endringer

Abonner på ledig stillinger

Når du har registrert din CV hos oss kan du abonnere på stillinger som er interessante for deg. Du vil da få mail nå vi har ledige stillinger som passer ditt søk.