Ledige stillinger

Mills DA er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus. Vi har ca 420 ansatte og omsatte i 2015 for ca 2 milliarder. Hovedkontoret holder til på Grünerløkka i Oslo, og fabrikkene er lokalisert i Fredrikstad og Drammen. Med en komplett verdikjede, kan vi tilby utfordringer fra innovasjon, produktutvikling og merkevarebygging til produksjon og salg.

Ledige stillinger

Til vår fabrikk i Drammen søker vi en Laboratorieingeniør


Arbeidsoppgavene er knyttet til kvalitetskontroll ved produksjon av salater og posteier i en 2-skifts syklus.

Søknadsfrist: 10. mars 2017
Les mer om stillingen

Til vår IT-avdeling søker vi en Leder IT-support

Vi søker etter en leder IT-support som har et stort engasjement i å forbedre medarbeidernes hverdag samt implementere forbedringer basert på Office 365 og SharePoint. Du vil jobbe med et bredt spekter av arbeidsoppgaver med store muligheter til å påvirke egnen arbeidsdag. Vi har en moderne IT-plattform med dyktige og krevende medarbeidere. Inspireres du av å bidra til at IT skaper konkurransekraft og gjør hverdagen enklere, er dette jobben for deg.

Søknadsfrist: snarest
Les mer om stillingen

Åpen søknad

Send oss gjerne en åpen søknad. Dette gjør du ved å registrere åpen søknad på lenken nedenfor. Legger du inn en jobbagent vil du få melding dersom vi har en ledig stilling i henhold til dine søkekriterier.
Send oss en åpen søknad

Slik går du fram for å søke jobb i Mills

Er du en nysgjerrig, engasjert og målfokusert lagspiller og ønsker en karriere i en merkevarebedrift, vil Mills være et selskap for deg.

Annonserte stillinger

Se ledige stillinger på denne siden. Når du klikker på aktuell stilling kommer du til selve annonsen. Søknad og CV registrerer du ved å trykke på send søknad til høyre i annonsen.

Åpen søknad

Send oss gjerne en åpen søknad. Dette gjør du ved å registrere åpen søknad på linken nedenfor. Legger du inn en jobbagent vil du få melding dersom vi har en ledig stilling i henhold til dine søkekriterier.
Send oss en åpen søknad

Allerede registrert CV?

Har du alt registrert din CV hos oss kan du logge deg på og eventuelt gjøre oppdateringer i denne til høyre på denne siden.
Logg inn for å gjøre endringer

Abonner på ledig stillinger

Når du har registrert din CV hos oss kan du abonnere på stillinger som er interessante for deg. Du vil da få mail nå vi har ledige stillinger som passer ditt søk.