Slik får du perfekt eggerøre

Eggerøre passer supert sammen til andre klassikere på koldtbord som spekemat og røkelaks. Myk, luftig og saftig er konsistensen du er på jakt etter når du lager eggerøre. Vi har samlet kokkens beste tips til luftig og saftig eggerøre.

Inviterer du gjestene til lunsj eller middag er det på sin plass med noen spennende småretter som satayspyd, i tillegg til klassikere som roastbiff.

Kongen av koldtbordet lager seg nesten selv

Den klassiske roastbiffen er en kjent og populær favoritt på koldtbordet, og det er svært enkelt å lage sin egen. Det eneste du trenger for et vellykket resultat er et steketermometer, og så lager den seg nesten selv.

En majones – 10 dipper!

Har du en tube Mills majones for hånden kan du lage mange ulike dipper og dressinger som passer perfekt som tilbehør på koldtbordet. Her får du 10 ulike oppskrifter som alle krever maks 4 ingredienser. Enkelt og supergodt!