10 enkle hverdagsmiddager

Hva skal vi ha til middag i dag? Spørsmålet kan noen dager ha et slående klart svar, men kan også til tider føles ut som en stor utfordring. Her finner du ti oppskrifter på enkle middager som er raske å lage og som fort blir en favoritt på ukesmenyen.

Ovnspannekake med bacon og blåbær. Foto.

Ovnspannekake med bacon og blåbær

En kjedelig hverdag blir straks litt lysere når det er pannekaker til middag. Men å steke pannekaker til mange sultne familiemedlemmer kan ta sin tid, så hvorfor ikke lage én stor pannekake i stedet?

Stekt laks med blomkålpure og tomatsalat. Foto.

Stekt laks med blomkålpuré og tomatsalat

Med godt grønnsakstilbehør er stekt laks en sunn, rask og smakfull hverdagsmiddag for hele familien. Denne oppskriften lager du på en halvtime og er enkel å lykkes med.

Vegetarlasagne med fyldig ostesaus. Foto.

Vegetarlasagne

Denne deilige vegetarlasagnen har en fyldig ostesaus og er laget med grønnsakene fra restematen. Det er bare å bruke det du har av grønnsaker i kjøleskapet, eller bruke rester fra middagen dagen før, og sette sammen en ny og herlig middagsrett.

Gulrotsuppe med chili og ingefær. Foto.

Gulrotsuppe med chili og ingefær.

Denne deilige gulrotsuppen er perfekt hverdagsmat. Du velger selv hvor spicy du vil ha den ved å justere mengden chili, hvitløk og ingefær.

oppskrift på kremet kyllinggryte

Kremet kyllinggryte med soltørkede tomater og spinat

Deilig og kremet kyllinggryte med soltørkede tomater, spinat og parmesan. Denne oppskriften er lett å lage og blir raskt en middagsfavoritt.

Klassiske biff bourguignon

Det er mulig navnet antyder at dette er en komplisert rett å lage, men det mest kompliserte er faktisk navnet!

Kremet soppsuppe. Foto.

Kremet soppsuppe

Denne soppsuppen smaker herlig og kan lages på bare 30 minutter!

Falafel i nanbrød med yoghurtdressing. Foto.

Falafel med yoghurtdressing

Falafler er overraskende enkelt å lage og er perfekt når du er på jakt etter en skikkelig god kjøttfri middag.

Pasta med røkelaks. Foto.

Kremet pasta med røkelaks og asparges

Her har vi gitt pastaen følge av en fyldig og kremet ostesaus, røkelaks og frisk asparges. Resultatet blir en ny middagsfavoritt hvor alle de gode smakene kommer til rette.

salat med laks, jordbær og sukkererter

Laksesalat med jordbær, sukkererter og poteter

En salat trenger overhodet ikke å være kjedelig. Denne fargerike laksesalaten er frisk, spennende og i tillegg metter den godt.

Steketips

Et godt måltid behøver ikke være vanskelig – alt som kreves er gode råvarer og riktig tilberedning. Her finner du blant annet tips til hvordan du steker biff, kylling og fisk, og hvordan du griller ulike kjøttstykker med et saftig resultat