Vafler

Vafler kommer i mange spennende varianter - alt fra pizzavafler og regnbuevafler, til klassiske vafler toppet med syltetøy. I Norge har vi laget vafler siden 1700-tallet, og de hjerteformede vaffelplatene spises til mange forskjellige anledninger. Enten man er ute på tur, på idrettsarrangementer eller dugnader, eller til fredagslunsjen på jobben eller til søndagskos så smaker det godt med en vaffel. Under finner du oppskrifter på vafler i alle varianter, i tillegg til gode tips og svar på spørsmål du kanskje har lurt på rundt vafler.

Oppskrifter på vafler

Allergivennlige vafler

Vaffel med bær og syltetøy

10 ting du lurer på om vafler

 

Vafler kan lages på mange forskjellige måter, og det skal mye til for å trå helt feil. Likevel kan det dukke opp spørsmål underveis. For hva gjør du om vaffelen deler seg, eller setter seg fast i vaffeljernet? Og er det egentlig så viktig å la røra svelle? Her finner du svar på dette og sju andre vanlige spørsmål om vafler.

Finn svarene her