Tre varianter av Sarah Bernhard

Sarah Bernhard er herlige kaker laget av mandelbunn, sjokoladekrem og sjokoladeglasur. Under finner du tre varianter av denne himmelske kaken - en med en ekstra smakfull sjokoladekrem, en langpannevariant og en uten egg.

Sarah Bernhard julekake. Foto.

Sarah Bernhard med fyldig sjokoladekrem

I denne oppskriften kan du bruke ferdiglaget kransekakemasse, og toppe den med en fyldig sjokoladekrem. Den smakfulle julekaken har blitt stadig mer populær her til lands, men oppskriften stammer opprinnelig fra en dansk konditor. Navnet har den fått fra den franske skuespillerinnen Sarah Bernhardt. Oppskriften gir cirka 16 småkaker.

Se oppskriften her
Sarah Bernhard i langpanne

Sarah Bernhard i langpanne

Sarah Bernard i langpanne er en enklere variant av den populære porsjonskaken. Den egner seg ypperlig når du får gjester, eller når du vil nyte den gode smaken uten å bruke for lang tid på forberedelser. Oppskriften gir 1 kake med cirka 24 små biter.

Se oppskriften på Sarah Bernard i langpanne her
Sarah Bernhard. Foto.

Sarah Bernhard uten egg

Sarah Bernhard uten egg får du ved å lage en eggefri kransekakemasse og en enkel sjokoladekrem med kremfløte og sjokolade. Oppskriften gir cirka 16 småkaker.

Se oppskriften på Sarah Bernhard uten egg her

Flere gode juleoppskrifter