Reker med majones om sommeren. Foto.

Reker og skalldyr

Hva er vel bedre enn et rekesmørbrød på en varm sommerdag? Eller deilig krabbe fra Hitra når sommeren er på hell?

Ta med reker på stranden i sommer!

Reker er perfekt strandmat - hvis man klarer å holde dem kalde mens sola steker. Her får du tipsene til Erik og Simen for kalde reker på varme dager.

Les tipsene her

Hvor mye reker trenger man egentlig?

Fordi reker har skall er det ikke alltid like lett å vite hvor mye man trenger. Man burde beregne rundt 500 gram reker med skall per person. Men hvor mye er egentlig det? Vi har undersøkt.

Se hvor mye her

Oppskrifter med reker og skalldyr

Slik piller du reker som en verdensmester

Live Ueland fra Jentan på Båly har vunnet VM i rekepilling seks ganger. Vi ba henne vise oss hvordan en ekte verdensmester gjør det

Se hvordan her

Tin frosne reker på fem minutter

Hvis det er vanskelig å få tak i ferske reker, er frosne et veldig godt alternativ. Slik tiner du dem i en fei!

Les tipsene her

Tre spennende majones-varianter

Sett en ekstra spiss på skalldyrfatet med disse enkle og spennende smaks-majonesene

Se variantene her

Hils på Millsbåten i sommer!

Fra 8. juli til 28. juli seiler Millsbåten langs kysten med alt du trenger for et supert rekemåltid, pluss masse moro fra Mills.

Se kartet her
Her kan du lese konkurransevilkårene for Millsbåten-kampanjen.