Å lage vegetarsandwicher som metter godt er overraskende enkelt. Disse tre vegetarsandwichene smaker nydelig, er fulle av næringsrike grønnsaker og sørger for å holde deg mett lenge.

Sandwich med fyldig paprikamajones og avokado

Du trenger:

  • 50 gram kokte kikerter
  • 30 gram paprika
  • 1 fedd hvitløk
  • 0,25 ts chilipulver
  • 1 ss Mills majones
  • 0,5 stk avokado
  • 4 skiver agurk
  • 1 stk reddik
  • 2 skiver brød

Slik gjør du:

  1. Hell av vannet på kikertene
  2. Ha kikerter, paprika, hvitløk, chilipulver og Mills Majones i en liten skål og mos med en stavmikser. Du kan også bruke en blender eller foodprocessor.
  3. Del avokadoen, agurken og reddiken i skiver.
  4. Smør brødskivene med paprikamajonesen og legg på skiver av avokado, agurk og reddiker.

Fargerik bagel

Du trenger:

  • 1 bagel
  • 1 ss oliventapenade
  • 0,5 stk revet gulrot
  • 8 skiver agurk
  • 2 ss revet rødkål
  • 1 ss Mills majones

Slik gjør du:

  1. Del bagelen i to, og smør bunnen med oliventapenade.
  2. Legg på revet gulrot, agurkskiver og revet rødkål.
  3. Smør toppen med Mills majones og lukk bagelen.

Grønt på grønt sandwich

Du trenger:

  • 0,5 stk avokado
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 cm vårløk
  • 1 ss Mills majones
  • 1 skive brød
  • 1 neve salat
  • 3 skiver gul paprika

Slik gjør du:

  1. Mos avokadoen med en gaffel. Finhakk hvitløk og vårløk. Bland sammen avokado, hvitløk, vårløk og Mills Majones.
  2. Smør avokadoblandingen på brødskiven, og legg på salat og paprika.