Bulgur bowl med asiatisk laks


15 min.

Dette er retten for deg som vil ha noe enkelt, mettende og smaksrikt. Her har vi fylt en bolle med vår nye bulgur- og blomkålsalat og toppet den med asiatisk marinert laks, agurk og friske reddiker.

Ingredienser

  • 2 stk reddiker
  • 0.25 stk agurk
  • 100 gram laksefilet
  • 1 ss hoisinsaus
  • 2 ss Flytende Melange
  • 1 ts sesamfrø
  • 0.5 pk Delikat Grønnere Middag - Bulgur og blomkål

Slik gjør du

  • Del reddikene i skiver og strimle agurken med en ostehøvel eller potetskreller.

  • Pensle laksefileten med hoisinsaus.

  • Varm opp en stekepanne på middels sterk varme med Flytende Melange. Stek laksen gyllen på begge sider, cirka to minutter på hver side. Dryss over sesamfrø når laksen er ferdigstekt.

  • Fyll en skål med Delikat bulgur og blomkål. Legg på nystekt laks, agurk og reddiker.