Fylte butterdeigskopper med skagensalat

Enkelt
20 min.
Skal du ha gjester til frokost, eller har lyst på noe ekstra godt til deg selv og familien? Disse butterdeigskoppene med skagensalat ser imponerende ut på helgefrokostbordet, og er lekende lette å lage. Og så smaker de himmelsk!
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader.

  2. Del butterdeigsplatene i seks like store ruter. Bruker du frosne plater, skal de være opptinte.

  3. Pensle seks av hullene i et muffinsbrett med flytende Melange.

  4. Form en rute med butterdeig ned i hvert hull med fingrene. De skal helst stå litt over kanten.

  5. Pisk eggene sammen med finhakket gressløk, litt salt og pepper. Bruk en liten øse og fyll hver butterdeigskopp med pisket egg.

  6. Sett muffinsbrettet midt i ovnen på 200 grader i 12 til 15 minutter, til butterdeigen har puffet seg godt opp på kantene og er gyldenbrun, og eggestanden har stivnet.

  7. Avkjøl butterdeigskoppene litt før du tar dem ut av formen, og topp dem så med hver sin skive røkelaks og en god skje med Delikat Skagensalat. Pynt med dill helt til slutt.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Sildetallerken under dansk frokost

Danskinspirert sildetallerken

Enkelt
10 min.
club sandwich

Superenkel club sandwich med kyllingsalat

Enkelt
15 min.
Kyllingsandwich med curry

Saftig kyllingsandwich med curry

Enkelt
10 min.