Kremet karrisuppe med kylling, bulgur og blomkål

Enkelt
30 min.
Karrisuppe er en spicy suppe som krever få ingredienser og har kort tilberedningstid. Med kylling, bulgur og blomkål er dette en smaksbombe som trolig blir en gjenganger på middagsbordet.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Del kyllingbrystene i biter på ca 2×2 cm.

  2. Varm opp en stekepanne på middels varme med Flytende Melange. Ha i kyllingbitene, karri og salt, og stek i cirka 8 minutter til kyllingen er gjennomstekt.

  3. Tilsett kyllingbuljong, og la det småkoke i 10 minutter.

  4. Ha i matfløte og la suppen småkoke i 2 minutter før den serveres toppet med Delikat Bulgur og Blomkål.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Pizza med middelhavsalat

Pizza med bønner og oliven

Enkelt
30 min.
søtpotet

Bakt søtpotet med bønner og oliven

Enkelt
30 min.
Enkel og god vegetarmat fra Delikat

Pitabrød med spicy bygg- og bønnesalat, grillet halloumi og hummus

Enkelt
30 min.