Kreolsk kyllingsandwich med curly onion fries


20 min.

Det er lite som slår en skikkelig god sandwich, uansett om det er til frokost, lunsj eller middag. Her får vår fyrrige kyllingsalat selskap av sprø og smakfulle løkringer som er superenkle å lage. Gjør deg klar for en smaksfest!

Ingredienser

  • 2 stk store brødskiver (f.eks. landbrød)
  • 1 pk Delikat Kreolsk kyllingsalat
  • Curly onion fries:
  • 0.5 stk løk
  • 1 dl kefir
  • 2 dl siktet hvetemel
  • 1 ts salt
  • 2 ts pepper
  • 2 dl Mills Soyaolje

Slik gjør du

  • Skjær løken i svært tynne strimler, cirka 0,2 centimeter.

  • Finn frem to skåler. Ha kefir i den ene og bland sammen hvetemel, salt og pepper i den andre.

  • Legg løkskivene i kefiren og la den ligge der i 2-3 minutter.

  • Varm opp en stekepanne med Mills soyaolje på sterk varme.

  • Bruk en grillklype eller pølseklype og ta opp en klase med løkringer fra kefiren. Dypp løkskivene i melblandingen og ha de deretter opp i den varme oljen. Friter løkskivene i 1,5 – 2 minutter på hver side eller til de er gylne og sprø.

  • La løkringene renne av seg på en tallerken med kjøkkenpapir.

  • Fordel kreolsk kyllingsalat over en brødskive og legg på nystekte løkringer.