Bakt potet med Lohmanders hot bearnaise


60 min.

Ingredienser

  • Salt
  • Bakepotet
  • Lohmanders Bernaise Hot
  • Skinke, chorizo, reker, purre, mais, løk, tomat eller det du liker best

Slik gjør du

  • Slik lager du den beste bakte poteten:
    Forvarm stekeovnen til 200 °C. Legg en liten haug med salt for hver potet på et stekebrett, og legg en bakepotet på hver haug. Poenget med baking er å trekke ut fuktighet av
    poteten, så ikke pakk dem inn i folie, det er bare for grilling og bålbaking. Bak potetene til de er møre i ca 45-60 minutter, avhengig av potetenes størrelse.

    Ta dem ut, lag et dypt kutt på langs og trykk poteten åpen ved å klemme sammen på kortendene. Fyll potetene med det du liker best. Skinke, choritzo, reker, purre, mais, løk, tomat, agurk og paprika er våre favoritter. Topp det hele med Lohmanders hot bearnaise.

    Tips!
    Som alle Lohmanders sauser så smaker også Lohmanders hot bearnaise nydelig om du velger å nyte den kald rett fra begeret, eller om du luner den i en kasserolle. Utmerket til all kjøtt- og grillmat, samt en ordentlig god smakshever på en saftig burger!