Kylling med Lohmanders smaksrik remulade


40 min.

Ingredienser

  • Kyllingbryst
  • Bacon
  • Salt og pepper
  • Melange
  • Poteter
  • Gulrot
  • sjampinjong
  • Frosne erter
  • Lohmanders Remulade Smaksrik

Slik gjør du

  • Slik lager du saftige kyllingbryst:
    Du bør beregne ett kyllingbryst til hver person. Gi dem en god omgang med pepperkverna og surr så en eller to skiver bacon rundt hvert kyllingbryst. Bacon er ganske salt, så det trenger du ikke mer av. Stek på middels varme i flytende Melange i noen minutter på hver side, til baconet har en fin brunfarge. Etterstek i ovnen på 200 °C i ca. 10 minutter for å få møre kyllingbryst med fin stekeskorpe.

    Del små poteter i to og legg i en langpanne sammen med grove skiver av gulrot og sjampinjong delt i to. Ha på litt flytende Melange, salt og pepper. Vend det godt sammen. Stek i stekeovn på 200 °C til de er møre og har fått en fin stekeskorpe. De siste tre minuttene strør du noen frosne erter i langpanna. Disse skal bare bli gjennomvarme, steker de for lenge blir de grå og triste. Server med en dæsj Lohmanders smaksrik remulade!

    Tips!
    Lohmanders smaksrik remulade gir en fantastisk smak til de fleste fiskeretter, og er en klassiker til fish and chips, fiskepinner og roastbeef.