Kyllingvinger med Lohmanders Aioli


20 min.

Ingredienser

  • Kyllingvinger eller kyllingklubber
  • Salt og pepper
  • Røkt paprikapulver
  • Chili- eller chipottlepulver
  • Mango
  • Rødløk
  • Agurk
  • Lime
  • Chili
  • Lohmanders Aioli kremet

Slik gjør du

  • Slik lager du sterke kyllingvinger:
    Både kyllingklubber og kyllingvinger kan du selvfølgelig kjøpe ferdigstekte, men det er enkelt å steke dem selv også. Gni vingene godt inn med salt, pepper, røkt paprikapulver og chili- eller chipottlepulver. Stek dem på 200 °C i stekeovn i 10-15 minutter, til de har fått en fin brunfarge.

    Kutt opp en mango i terninger, finhakk en halv rødløk og en halv agurk. Press saften ut av en til to lime og ha over. Finhakk litt chili og bland alt godt sammen. Server med godt brød og Lohmanders chili aioli.

    Tips!
    Lohmanders chili aioli passer perfekt på tapasbordet, til ethvert kjøttstykke, eller bare med litt godt brød til.