Bakte poteter

Enkelt
80 min.
Bakte poteter er det perfekte tilbehøret til grillmaten, eller som et eget måltid - servert med deilig fyll. Her har vi tilsatt rødløk som karamelliserer seg inne i foliepakke og setter en deilig, søt smak på potetene.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Vask potetene godt, og skjær dem i fire skiver, men ikke helt igjennom – potetene skal henge sammen i bunnen.

  2. Skjær rødløken i skiver.

  3. Del opp fire folieark og plasser potetene på hvert sitt ark. Ha rødløken i mellom skivene på potetene.

  4. Ha 0,5 ss Flytende Melange, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper over hver pakke, og strø over litt timian.

  5. Pakk potetene godt inn i aluminiumsfolie og legg de på grillen i cirka 1 time, gjerne med lokk over, eller til potetene er myke.

  6. Har du ikke grill tilgjengelig kan du bake potetene i ovnen. Varm ovnen til 225 grader, og plasser potetene, pakket inn i aluminiumsfolie, på et stekebrett. Plasser stekebrettet midt i ovnen, og bak i cirka 1 time.

  7. Server ved siden av grillmaten, eller topp de med dine favorittoppings, som f.eks. rømme, mais og tunfisk!

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Flytende Melange

Lignende oppskrifter

Biff med bernaise. Foto.

Poteter spekket med hvitløk og laubærblader

Enkelt
30 min.
Biff med bernaise. Foto.

Hjemmelaget bearnaise

Avansert
15 min.

Marinade til kjøtt

Enkelt
10 min.