Blondies er kanskje den mindre kjente slektningen til brownies, men den er minst like fantastisk på smak og like lett å lage. Med fyldig hvit sjokolade og knasende biter av macadamianøtter, blir denne varianten alltid en favoritt på kakebordet.

Kommentarer

  • Alexandra

    Kjempefin oppskrift! Brukte 100 gram mindre sukker, siden sjokoladen er så søt, og hadde litt mandler oppi også. Ble veldig god😁

    • Cecilie

      Hei Alexandra! Hyggelig å høre at kakene falt i smak, og at du fant din egen vri på oppskriften! God bakelyst til deg! 🙂

  • Thepiha

    Må man bruke egg kan man bruke noe ant en egg

    • Cecilie

      Hei Thepiha! Vi har ikke prøvd denne oppskriften uten egg selv, og det vil nok endre smaken og konsistensen på kakene hvis eggene byttes ut. Eggerstatningspulver finnes i helsekostbutikker, kan det være et alternativ for deg å prøve? Lykke til! 🙂