Brunsj er et engelsk låneord for sen frokost. Og hva passer vel bedre enn å servere nystekte brunsjvafler med masse deilig, salt topping en sen morgen i helgen? Perfekt når du skal ha gjester eller når du har god tid en lørdag formiddag. Søtpoteten i denne oppskriften gir vaflene en nydelig gyllen farge og en sødme som smaker ekstra godt med det salte baconet på toppen. Oppskriften gir cirka 4 vaffelplater.

Ingredienser

1 porsjon

Brunsjvafler

2 stk egg
2.5 dl melk
50 gram havregryn
100 gram siktet hvetemel
0.25 ts salt
0.5 ts bakepulver
75 gram søtpotet, revet
Til steking: Flytende Melange

Topping

8 skiver bacon
2 stk avokado

Posjerte egg

4 stk egg
0.5 ts salt
4 ss edikk

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer