Svinenakke er selveste entrecoten på grisen, og er med sin fine marmorering en av de mest saftige og smakfulle delene. Alt du trenger for å lykkes med denne retten, er litt krydder og god tid i ovnen på lav temperatur.

Ingredienser

4 porsjon

Chilimarinade

1 stk chili (rød, habanero eller annen type)
2 fedd hvitløk
2 ss sukker
1 ts eddik

Svinenakke

1 kilo benfri svinenakke
2 dl vann

Pannestekte poteter

400 gram små poteter (f.eks. amandine eller morene)
1 ss timian
1 ts salt

Saus

1 dl fløte
1 ss soyasaus

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer

  • karl jonny akermann

    takk skal dere ha hilsen jonny Mjøndalen MIF Fotball

    • Cecilie

      Hyggelig at det frister, takk for tilbakemeldingen! 🙂