Unn deg litt ekstra hverdagskos med denne enkle formkaken med nydelig smak av kokos. Den er fin å ta med seg i nistepakken på tur, eller når du er fysen på noe godt til kaffen. 1 porsjon er nok til en brødform på cirka 2 liter.

Kommentarer

  • Maria

    Må man bruke kokosmelk, eller kan man bruke vanlig melk?

    • Cecilie,

      Hei Maria! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for å bruke vanlig melk. Men vær oppmerksom på at mye av kokossmaken kommer fra kokosmelken, og at den innholder mer fett enn vanlig melk. Så hvis du bytter den ut vil det påvirke både konsistens og smak. Lykke til hvis du prøver, og fortell oss gjerne hvordan det gikk 🙂

  • Elin Tandberg

    Har lyst til å prøve denne oppskriften til bursdagskake.
    Kan disse målene brukes i en kakeform som har fasong som en halv fotball. Wilton form eller må jeg gjøre noen justeringer? Ønsker også forslag til steketid med tp.
    På forhånd takk.
    Mvh Elin

    • Cecilie,

      Hei Elin! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for å bruke en fotballform til denne. Forsøk med å doble oppskriften og behold steketiden, men følg med, og juster underveis. Lykke til! 😊

  • Svanhild

    Hvorfor smøre kakeformen med smør når det skal brukes bakepapir?

    • Cecilie

      Hei Svanhild! Litt penslet Melange gjør at papiret fester seg tett inntil formen. Lykke til med bakingen! 🙂

      • Eliady

        Kan man bruke olje istedet for flytende Melange ? Og kan man sløyfe lime??

        • Cecilie,

          Hei Eliady! Ja, det kan du, men vær oppmerksom på at smaken på kaken ikke blir den samme som når du bruker flytende Melange og lime. Lykke til! 😊