Oppskrift på enkel pannekakerøre

Enkelt
40 min.
Pannekakerøre er enkelt å vispe sammen, og kan varieres i det uendelige. Server for eksempel med med syltetøy, friske bær, eller med bacon og sjampinjong. 4 porsjoner i denne oppskriften tilsvarer ca. 8 pannekaker.
Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Bland mel og salt sammen i en bolle. Tilsett cirka halvparten av melken. Visp til du får en tykk, klumpfri røre.

    Bland Flytende Melange med smør- og rapsolje inn i pannekakerøren og spe på med resten av melken. Bland godt.

  • Ha i ett egg av gangen, og rør om til røren blir jevn.

    La pannekakerøren hvile i ca. 30 min. Rør deretter godt om i bollen.

    Nå er den klar til steking.

  • Sprut cirka 1 teskje Flytende Melange med smør- og rapsolje i stekepannen. Når fargen på margarinen er gyllenbrun er pannen varm nok og klar for pannekakerøren.

    Bruk en øse til å helle i røre til den dekker stekepannen med et tynt lag.

    Stek pannekakene på middels varme til røren har stivnet på oversiden (1 – 2 minutter). Vend deretter med en stekespade og stek den andre siden omtrent like lenge.

  • Server med det du måtte ønske. Pannekaker smaker fantastisk med både syltetøy og sukker, men passer også fint med friske bær, eller med bacon og sjampinjong.

    Tips! Gratiner pannekakene i ovnen sammen med kjøttsaus, kjempegodt!

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Ovnspannekake med blåbær og bacon

Ovnspannekake med bacon og blåbær

Enkelt
30 min.
Pannekakekake med rørte jordbær. Foto.

Pannekakekake med rørte bær

Enkelt
60 min.

Verdens beste vafler

Enkelt
30 min.