Pannekakerøre

Oppskrift på enkel pannekakerøre

Enkelt
40 min.

Pannekakerøre er enkelt å vispe sammen, og kan varieres i det uendelige. Server for eksempel med med syltetøy, friske bær, eller med bacon og sjampinjong. 4 porsjoner i denne oppskriften tilsvarer ca. 8 pannekaker.

Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • 1. Bland mel og salt i en bolle. Tilsett ca. halvparten av melken. Visp til du får en tykk, klumpfri røre.

  • 2. Bland Flytende Melange med smør- og rapsolje i pannekakerøren og spe på med melk. Bland godt.

  • 3. Ha i ett egg av gangen, rør om til røren blir jevn.

  • 4. La pannekakerøren hvile i ca. 30 min. Rør deretter godt om i bollen.

    Nå er den klar til steking.

  • 5. Sprut ca. 1 teskje Flytende Melange i stekepannen. Når fargen er gylden brun er den klar for pannekakerøren.

    Bruk en øse til å helle i røre til den dekker stekepannen med et tynt lag.

    Stek pannekakene på middels varme til røren har stivnet på oversiden (1 – 2 min). Vend deretter med en stekespade og stek den andre siden omtrent like lenge.

  • Server med det du måtte ønske. Pannekaker smaker fantastisk med både syltetøy og sukker, men passer også fint med friske bær, eller med bacon og sjampinjong.

    Tips! Gratiner pannekakene i ovnen sammen med kjøttsaus, kjempegodt!

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Flytende Melange med smør- og rapsolje

Lignende oppskrifter

Pai med egg, skinke og spinat

Pai med egg, skinke og spinat

Enkelt
75 min.

Hamburger med karamellisert løk, ost, bacon og spicy aioli

Enkelt
15 min.

Hjemmelaget lakseburger

Enkelt
15 min.