Pannekakerøre

Oppskrift på enkel pannekakerøre

Enkelt
40 min.

Pannekakerøre er enkelt å vispe sammen, og kan varieres i det uendelige. Server for eksempel med med syltetøy, friske bær, eller med bacon og sjampinjong. 4 porsjoner i denne oppskriften tilsvarer ca. 8 pannekaker.

Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • 1. Bland mel og salt i en bolle. Tilsett ca. halvparten av melken. Visp til du får en tykk, klumpfri røre.

  • 2. Bland Flytende Melange med smør- og rapsolje i pannekakerøren og spe på med melk. Bland godt.

  • 3. Ha i ett egg av gangen, rør om til røren blir jevn.

  • 4. La pannekakerøren hvile i ca. 30 min. Rør deretter godt om i bollen.

    Nå er den klar til steking.

  • 5. Sprut ca. 1 teskje Flytende Melange i stekepannen. Når fargen er gylden brun er den klar for pannekakerøren.

    Bruk en øse til å helle i røre til den dekker stekepannen med et tynt lag.

    Stek pannekakene på middels varme til røren har stivnet på oversiden (1 – 2 min). Vend deretter med en stekespade og stek den andre siden omtrent like lenge.

  • Server med det du måtte ønske. Pannekaker smaker fantastisk med både syltetøy og sukker, men passer også fint med friske bær, eller med bacon og sjampinjong.

    Tips! Gratiner pannekakene i ovnen sammen med kjøttsaus, kjempegodt!

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Flytende Melange med smør- og rapsolje

Lignende oppskrifter

Hjemmelaget lakseburger

Enkelt
15 min.

Pizzadeig

Enkelt
90 min.

Grove hamburgerbrød

Enkelt
120 min.