Glutenfrie cookies med mørk sjokolade og peanøtter

Middels
60 min.
Disse glutenfrie cookiesene er laget med maizena, mørk sjokolade og salte peanøtter. Kombinasjonen salt og søtt er så utrolig god, at du kommer garantert til å spise mer enn èn.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Grovhakk peanøtter og halvparten av sjokoladen.

  2. Smelt resten av sjokoladen og Melange i en bolle over et vannbad.

  3. Bland sammen sukker, maizena mel, bakepulver og salt i en annen bolle. Tilsett egg og rør blandingen sammen til den er fri for klumper.

  4. Tilfør så blandingen av sjokolade og Melange i bollen sammen med de andre ingrediensene. Rør godt om. La så blanding kjøle seg ned til romtemperatur.

  5. Bland inn de hakkede peanøttene og sjokoladen, og sett deigen i kjøleskapet i 2-3 timer til deigen blir fast.

  6. Ta deigen ut av kjøleskapet. Fordel den i små kuler, ca. 4 cm. i diameter. Legg de utover et stekebrett med stekepapir. Pass på at det er god avstand da de flyter ut under steking.

  7. Stek cookiesene i forvarmet stekeovn på 175 grader i ca. 8 minutter.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Melange – klassikeren siden 1919

Lignende oppskrifter

Verdens beste vafler

Verdens beste vafler

Enkelt
30 min.
Klassisk eplekake. Foto.

Eplekake

Enkelt
50 min.
Muffins med glasur og bær

Saftige lyse muffins

Enkelt
40 min.