Havreflarn

Enkelt
40 min.
Havreflarn er for mange en julekake som må lages til jul. Disse gylne julekakene blir knasende sprø i kantene og seige i midten. De er lette å lage og smaker i tillegg så godt at det er vanskelig å spise bare én!
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 175 grader.

  2. Smelt Melange og bland sammen med havregryn.

  3. Pisk egg og sukker til eggedosis og rør inn bakepulveret. Bland til slutt eggedosis og havreblandingen, og rør godt sammen.

  4. Sett røren med to teskjeer på en bakeplate dekket med bakepapir. Havreflarnene flyter ut når de stekes, så pass på å gi nok plass til hvert flarn på brettet.

  5. Stek havreflarnene på 175 grader i 6-7 minutter til de er gylne og litt mørkere langs kantene.

  6. Avkjøl flarnene på en rist.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Melange – klassikeren siden 1919

Lignende oppskrifter

Glutenfrie havrekjeks. Foto.

Glutenfrie havrekjeks

Enkelt
65 min.
oppskrift på havremakroner julekaker

Havremakroner

Middels
30 min.
oppskrift på kokoskranser

Kokoskranser

Middels
45 min.