Hjemmelagde karbonader med stekt løk er en klassiker vi aldri går lei av. Dette er saftige og smakfulle karbonader som passer like godt som festmat og som hverdagsmat. Oppskriften gir cirka 10 karbonader.

Kommentarer

  • Astrid Gulbrandsen

    Du kan ikke spise karbonade med løk uten hjemmelaget erterstuing! 😊

    • sorsig

      Hei Astrid, takk for supert innspill! Her vil nok mange være enige med deg. Ertestuing er nydelig til karbonader 😋

  • Sigrid Elisabeth Aschjem

    Jeg har laget karbonader i mange år, men min beste oppskrift er å tilsette revet løk og revet potet i deigen. Det gir saftige kaker. Bruker ikke potetmel/mel, det erstattes av poteten.
    Stekt løk og tyttebær ved siden av gjør susen. Barnebarna liker revet gulrot med eple som tilbehør.

    • sorsig

      Hei Sigrid, din variant hørtes også nydelig ut! Takk for tips, og fortsatt fin helg til deg 🙂