Kakedeig i iskjeks

Enkelt
10 min.
Kakedeig i iskjeks er den nye trenddesserten alle snakker om i New York. Der finnes det til og med egne utsalgssteder for den spesielle godbiten. Den gode nyheten er at du ikke trenger å reise over dammen for å smake på godsakene. Kakedeig i iskjeks er nemlig superenkelt å lage selv. Fordel toppingen i små skåler, så kan alle velge sin egen favoritt.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Det går raskest å lage kakedeigen i en kjøkkenmaskin, men du kan også bruke hendene. Oppskriften beskriver begge fremgangsmåter.

Pisk sammen Melange, brunt og hvitt sukker til du har en luftig og jevn masse. Har du ikke kjøkkenmaskin, kan du elte sammen Melange og sukker i en bolle til det er godt innarbeidet.

Tilsett melk og vaniljesukker, og pisk eller rør med en slikkepott til alt er godt blandet.

Tilsett melet forsiktig og rør rundt med en slikkepott til du har en jevn kakedeig.

Finn frem sjokoladebiter, Non Stop, og annet strøssel du ønsker og fordel toppingene i små skåler.

Bruk en isskje for å forme små kuler av kakedeigen.

Legg en kule på en iskjeks, dypp kakedeigen i din favoritt-topping og nyt!

 

Tips! Du kan også lage sjokoladekakedeig ved å tilsette 4 spiseskjeer kakaopulver sammen med melet i røren.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Melange – klassikeren siden 1919

Lignende oppskrifter

Verdens beste vafler

Verdens beste vafler

Enkelt
30 min.
Klassisk eplekake. Foto.

Eplekake

Enkelt
50 min.
Muffins med glasur og bær

Saftige lyse muffins

Enkelt
40 min.