Denne «alt i en form»-retten med kylling, fullkornspasta, grønnsaker og urtesaus er enkel å lage og full av gode smaker. Perfekt for hektiske hverdager når du vil spare tid og minimere oppvasken som blir igjen etterpå.

Kommentarer

  • Camilla

    Hei! Dere burde absolutt være mer detaljerte i fremgangsmåte. Pastaen bør ligge nederst. Urtesammensetningen var ikke god. Og det er altfor lite saus ifht andre ingredienser. 2 gulrøtter – hvor store?
    Og til 4 personer… kunne foret 8.

    • Anne Cathrine

      Så leit at oppskriften ikke falt i smak, Camilla! Vi jobber hele tiden for at oppskriftene våre skal være enkle å lykkes med og setter pris på tilbakemeldingene dine 😊

  • Helena

    Kan jeg bytte ut brokkoli med noe annet? 🙈

    • Signe Marie

      Hei Helena, her er det bare å prøve seg frem med dine favorittgrønnsaker. Kanskje blomkål kan være en god erstatning? 🙂 Håper det smaker!

  • Nina Berg Rasmussen

    Skal kyllingbitene stekes noe på forhånd?

    • Karina

      Hei! Det behøver man ikke. De legges i formen og stekes sammen med grønnsakene i 40 minutter 🙂 God helg!

    • Hansen

      En merkelig oppskrift, og ikke et godt resultat. Pastaen bør ligge på bunnen slik at den blir skikkelig dekket av sausen er et tips som kanskje burde stått. Synes heller ikke at krydderkombinasjonen i retten gjorde at det ble godt. Kommer ikke til å lage denne igjen. Bortkastet tid og penger. Hadde laget den bedre selv uten denne oppskriften, men tenkte å prøve noe nytt. Angrer! Og ungene gikk over på brødskiver..

      • Signe Marie

        Hei Hansen, og takk for tilbakemelding! Det var jo veldig leit at det ikke falt i smak, men håper ikke det stopper deg i å eksperimentere med nye smaker igjen. Viktig som du nevner at pastaen er godt dekket med saus i denne retten. Ønsker deg en fin dag videre 🙂

  • Erin

    Kremet pasta med laks er en av hverdagsheltene mange tyr til nar de trenger en sunn middag som er enkel og rask a lage. At dette er et maltid barn kan finne pa a like, trekker heller ikke ned.

    • Signe Marie

      Mmm.. Ja, denne funker helt sikkert like bra med laks! Tusen takk for godt innspill 🙂