Kremet kyllinggryte med soltørkede tomater og spinat

Enkelt
25 min.
Saftig kylling i kremet saus er en middagsfavoritt vi aldri blir lei av. Både fargene og smakene i denne kyllinggryten gir deg en deilig smakebit av Italia. Den fyldige sausen blir enda rikere på smak ved å tilsette soltørkede tomater, spinat og parmesan.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Varm opp 2 ss flytende Melange i en middels varm stekepanne. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper.

  2. Stek kyllingfiletene til de er gjennomstekt, cirka 3 til 4 minutter på hver side. La kyllingfiletene hvile i stekepannen mens du lager sausen.

  3. Varm opp 1 ss flytende Melange i en kjele på middels sterk varme.

  4. Ha i løk, hvitløk og timian og la det frese til løken er myk.

  5. Tilsett kyllingbuljong og kremfløte. Kok opp sausen under omrøring, og reduser deretter temperaturen til lav varme.

  6. Rør inn spinat, parmesan og soltørkede tomater.

  7. Server gryta med ris, kokte eller ovnsbakte poteter, eller kokt pasta, og gjerne med en frisk salat til.

Antall porsjoner:

  • 4 stk kyllingfileter
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 3 ss Flytende Melange
  • 3 stk hvitløksfedd, finhakket
  • 2 ts timian
  • 1 stk rødløk i skiver
  • 25 gram revet parmesan
  • 20 gram soltørkede tomater
  • 50 gram fersk spinat
  • 2.5 dl kyllingbuljong
  • 2 dl kremfløte

Produkter i oppskriften

Flytende Melange

Lignende oppskrifter

Klassisk biffgryte á la Bourguignon. Foto.

Klassisk biffgryte á la Bourguignon

Enkelt
140 min.
Kyllinggryte med sopp og bacon. Foto.

Kyllinggryte med sopp og bacon

Enkelt
25 min.
Inas lammegryte med ris. Foto.

Inas lammegryte

Enkelt
75 min.