Krydderkake i langpanne

Enkelt
70 min.
Denne krydderkaken er saftig og full av gode smaker som kanel, kardemomme og ingefær. Toppet med en frisk ostekrem-glasur er dette en kake som passer for både store og små anledninger.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Krydderkake:

  1. Varm opp ovnen til 175 grader. Kle en langpanne (ca. 25 x 35 cm) med bakepapir og pensle sidene godt med flytende Melange.

  2. Pisk egg, hvitt sukker og brunt sukker sammen til en luftig eggedosis. Tilsett flytende Melange og kefir, og bland godt sammen.

  3. Bland sammen siktet hvetemel, krydder, vaniljesukker, bakepulver og natron, og rør dette sammen med eggeblandingen til du har en jevn røre uten klumper.

  4. Hell røren over i formen og stek kaken på miderste rille i 40-50 minutter. Om du er usikker på om kaken er ferdig kan du stikke en kakenål eller trepinne i midten av kaken. Når deigen ikke henger igjen på pinnen er den ferdigstekt. La kaken avkjøle helt før du pynter den.

Ostekrem:

  1. Rør sammen kremost, romtemperert Melange, melis og vaniljesukker til du har en jevn og klumpfri glasur.

  2. Fordel glasuren over den avkjølte krydderkaken.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Banankake i langpanne

Banankake i langpanne

Enkelt
55 min.
Sjokoladekake i langpanne med strøssel. Foto.

Sjokoladekake i langpanne

Enkelt
55 min.
Melkefri sjokoladekake i langpanne.

Melkefri sjokoladekake i langpanne

Enkelt
65 min.