Her får du en nydelig, kremet kyllinggryte med mye smak. Baconet sørger for en herlig røkt smak, mens umamismaken fra soppen gjør smaksopplevelsen komplett. Og det beste av alt? Den lages på under en halvtime! Perfekt når du ikke har så mye tid til middagslagingen.

Kommentarer

  • Torill Bråthen

    Jeg tilsetter frosne erter og paprika for å få litt farge på maten. Focaccia er også godt følge👍🤗

    • Cecilie,

      Takk for gode forslag til å sette farge på maten, Torill! Håper det smaker, og lykke til 🙂

  • Kristin Tranmæl

    God kyllinggryte. Hadde middagsgjester og serverte denne retten, og jeg fikk skryt av maten.

    • Cecilie,

      Så hyggelig at du fikk skryt for maten, Kristin! Ingenting er bedre enn det, så takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen 🙂

  • Silje Birgitte

    Dette har blitt en favoritt hjemme hos oss❤️

    • Cecilie,

      Så koselig å høre at kyllinggryta har blitt en favoritt hos dere, Silje Birgitte! Takk skal du ha for det, og lykke til med matlagingen 🙂

  • Stian Pedersen

    Fantastisk god oppskrift 😃 Brukte Tagliatelle med litt grønn pesto, ble fantastisk godt 👍

    • Cecilie,

      Hei Stian! Så hyggelig at gryten falt i smak! Det høres nydelig ut med pesto og tagliatelle til denne. Det skal vi prøve en dag. Lykke til med matlagingen! 😊

  • Ellen Larsen

    Jeg brukte ferske kantareller i retten, og bygg-gryn samt chia-frø over maten da den lå på tallerkenen. Det smakte utrolig godt. Tusen takk for oppskriften

    • Cecilie,

      Hei Ellen! Så hyggelig at kyllinggryten falt i smak. Takk for tilbakemelding, og takk for tips om kantareller, byggryn og chia. Det høres nydelig ut, og skal prøves en dag. God middag til deg! 😊

  • Anne-Marie Barken

    Nydelig måltid med denne kyllinggryten. Jeg brukte fløte, men la også til noe creme fraiche for å få en fyldigere saus. Serverte gryten med fersk pasta og revet parmesan.
    Denne retten skal garantert serveres mange ganger.
    Vi delte den med to middagsgjester jeg fikk virkelig ros for nydelig mat.

    • Cecilie,

      Så utrolig hyggelig at gryten falt i smak hos deg og gjestene dine, Anne-Marie! Det høres nydelig ut med en litt fyldigere saus og fersk pasta. Kos deg med matlagingen! 😊

  • Alexander Kjeldstad

    Ingen klager her, den var helt utroleg god og alle elsket den, vi brukte kantareler som sopp og det passet bra

    • Cecilie,

      Hei Alexander! Så hyggelig å høre at gryten falt i smak, og at du fant din egen vri med kantareller. Det smakte sikkert nydelig! Takk for tipset og tilbakemeldingen, og god tirsdag videre til deg 😊

  • Nana

    Kan man bruke matfløten istedenfor kremfløte?

    • Cecilie,

      Hei Nana! Ja, det kan du, men konsistensen og smaken blir ikke like fyldig som hvis du bruker kremfløte. Lykke til! 😊

  • Kari Britt

    Veldig god kyllinggryte, serverte focacciabrød til 👍

    • Cecilie,

      Det høres godt ut med focaccia til kylllinggryten, Kari Britt! Takk for tipset og god middag til deg 😊

  • Martine

    Kan den fryses ned ?

    • Cecilie,

      Ja, det kan den, Martine! Lykke til, og håper det smaker! 😊

  • Lena

    En stor favoritt hos meg😃

    • Cecilie,

      Så koselig å høre at du liker denne oppskriften, Lena! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen! 😊

    • Rachel

      Veldig smakfull gryte. Brukte østersopp og aromasopp..

      • Cecilie,

        Herlig at du synes gryten var smakfull, Rachel! Det setter vi stor pris på å høre. Lykke til med matlagingen, og god fredag videre til deg! 😊

  • Karine

    Super god. Brukte plantebasert matfløte; Gryr. Gikk helt fint

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at gryten faller i smak, Karine! Og flott at du fant din egen vri på denne med plantebasert fløte. Takk for tilbakemeldingen, og riktig god sommer videre til deg! 😊

  • Linda

    Kjempegod

    • Cecilie,

      Godt å høre at gryten falt i smak, Linda! Tusen takk, og god sommer til deg! 😊

  • Marte

    Kokosmelk isteden for fløte ? Går d fikt tror du?

    • Cecilie,

      Hei Marte! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for å bruke kokosmelk isteden for fløte i denne. Lykke til! 😊

  • Knut

    Dette klarte selv jeg! God, enkel middag med ris og hvitløksbaguetter til.

    • Cecilie,

      Hyggelig at kyllinggryten var god og enkel å lage, Knut! Høres nydelig ut med hvitløksbaguetter til, takk for tipset, og lykke til med matlagingen 🙂

  • Eli

    Kjempegod kyllinggryte og lett og lage 😃

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at oppskriften falt i smak, Eli! Lykke til med matlagingen 🙂

  • Viggo

    God oppskrift – smaksrik – enkel å lage. Servert med ris. Familien ønsker denne retten flere ganger, og det skal de få.

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at familien setter pris på denne kyllingretten, Viggo! Takk skal du ha for tilbakemeldingen, og god mandag videre til deg! 🙂

  • Magne Pedersen

    Herlig og veldig smakfull!

    • Cecilie,

      Så hyggelig at gryten falt i smak, Magne! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • Kåre Lundar

    Informativ oppskrift som passer meg som amatørkokk

    • Cecilie,

      Hei Kåre, så hyggelig at den falt i smak 🤗 Riktig fin mandag til deg!

  • Camilla

    Super digg 🤩🤩

    • Cecilie,

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Camilla! Det er alltid trivelig når oppskriftene våre faller i smak 😊

  • Jonas

    Super god👍

    • Cecilie,

      Takk, Jonas! Alltid hyggelig å høre at oppskriftene faller i smak. Lykke til med matlagingen 😊

  • Toril

    Fantastisk deilig 😍😍

    • Cecilie

      Så hyggelig å høre at kyllinggryten falt i smak, Toril! Lykke til med matlagingen 🙂

  • Gabrielle

    Godt! God Opskrift!

    • Cecilie

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Gabrielle, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • G. Elisabeth

    Kan denne fryses tror du?

    • Cecilie

      Hei Gry Elisabeth! Ja denne kan du fryse, lykke til! 🙂

  • Jakob

    Et tips er å blande i Soyasaus i tillegg til buljongen.

    • Cecilie

      Nam, nam, takk for tipset, Jakob! 🙂

  • Kristine

    Veldig god – serverte med ris. Savnet noe grønt i, så neste gang blir den med sukkererter eller brokkoli. Lett å lage, anbefales! 🙂

    • Anne Cathrine

      Hei Kristine! Takk for hyggelig tilbakemelding og gode tips til å få inn litt mer grønnsaker 😊

  • Kristian

    1dl veske?

    • Anne Cathrine

      Det er 1 dl kraft/buljong og 2 dl kremfløte til 4 porsjoner. Du kan selvsagt øke væskemengden dersom du vil ha mer saus 😊

  • Frida

    Kjempegodt! Stor favorit her i hus til både store å små. Perfekt hverdagsmiddag som er kjapp å lag 😀👍🏼

    • Anne Cathrine

      Takk for fin tilbakemelding, Frida! Det er alltid gøy å høre når oppskriftene våre faller i smak 😊

  • Trine

    Går vel greit med matfløte også? 😊

    • sorsig

      Hei Trine, det går nok helt fint. Blir nok bare litt tynnere i konsistensen 🙂

      • Knut Haug Sundar

        blir den for tynn, rør ut litt mel eller potetmel i en kopp og hell oppi gryta, da blir den perfekt:)

  • Sverre O. Follestad

    Veldig flott gryte.
    Tar ca 2,5 t å tiberede😊

    • sorsig

      Hei Sverre, og takk for tilbakemelding! La du til noe eller justerte etter egne preferanser, som førte til at det tok så mye lenger tid, mon tro? Glad den falt i smak, uansett 🙂

    • Kari

      Laget dette på en halvtime og smakte fantastisk😊😊

      • sorsig

        Hei Kari, godt å høre at retten fungerte som kjapp og deilig hverdagsmiddag 🙂

  • Madeleine

    Hei! Tenkte å prøve meg på denne retten, men savner litt farger. Forslag til noen grønnsaker som kan passe i gryta?:-)

    • sorsig

      Hei Madeleine, og takk for tilbakemelding! Farger kan gjøre mye for opplevelsen 😍 Hva med søt paprika og gulrøtter i strimler?

    • Per Anton Lie

      Paprika, brokkoli, det funker bra

      • sorsig

        God idé, Per Anton 🙂

  • Gerd Bodil Dahl .

    Var veldig god. Brukte ris til og syntes det passet godt .

    • Signe Marie

      Hei Gerd, så hyggelig at den falt i smak 🤗 Riktig fin helg til deg!

  • Kent

    Gryten var veldig god, men passet ikke helt med ris. Kan tenke meg ovnsbakte poteter ville vært bedre.

    • Signe Marie

      Hei Kent, og takk for tilbakemelding! Ja, her er det nok litt smak og behag, og ovnsbakte poteter er sjelden feil 😋 Ha en fin dag videre!

      • Knut Hegland

        Eg likte dette ikkje da smakte dritt

        • Anne Cathrine

          Så leit at du ikke likte oppskriften, Knut 😔