Nudelsalat med torsk og reker
Enkel
30 min
Denne salaten med nudler, torsk og reker er sunn og knallgod! Lag gjerne en ekstra stor porsjon og bruk resten som lunsj i morgen.
Ingredienser
4 porsjon
2 stk paprika
8 stk asparges
2 ss Flytende Melange
2 cm ingefær (tilpass mengde etter eget ønske)
2 stk lime, saft og skall
200 gram reker (lakelagte kan fint brukes)
10 stk cherrytomater
3 stk vårløk
2 ss fiskesaus (fish sauce)
250 gram eggnudler
400 gram lettsaltet torsk
Produkter i oppskriften
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer
Slik gjør du
1
Hakk paprika og asparges, og stek det i en stekepannen med Flytende Melange til aspargesen er mør.
2
Rasp ingefæren i en bolle. Riv skallet av limen og press limesaften, og ha dette over ingefæren. Bland dette med de stekte grønnsakene.
3
Kutt cherrytomatene i to og hakk vårløk. Bland cherrytomater, vårløk og rekene med grønnsaksblandingen.
4
Smak til med ønsket type fish sauce.
5
Kok nudler og bland det med de andre ingrediensene.
6
Kutt lettsaltet torsk i terninger. Kok opp vann, og la torsken trekke i vannet i ca. et halvt minutt. Ta den forsiktig opp og anrett den på toppen av salaten.
Kommentarer