Oreokaken har på kort tid rukket å bli en klassiker verden over. Den gode smaken av sjokolade, sammen med fyldig krem og knasende sprø kjeks, er en vinneroppskrift som mange gjester setter pris på. I denne oppskriften har vi laget porsjonskaker av oreokaken – ypperlig når det kommer få gjester eller når du bare vil lage noe godt til kaffen. Oppskriften gir 6 oreo cupcakes.

Ingredienser

6 porsjon

Bunn

12 stk Oreokjeks

Ostekrem

200 gram kremost naturell
2 stk gelatinplater
1.5 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker
0.5 dl melis
6 stk Oreokjeks
4 ss kokende vann

Sjokoladetopping

150 gram kokesjokolade
2 dl kremfløte
3 stk Oreokjeks til pynt

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer

  • Vilde

    Vi fikk for mye blanding så dere bør ta ned litt gramm og desiliter

    • Cecilie

      Hei Vilde! Takk for innspill. Vi har testet denne oppskriften og fått passe mengde røre til 6 cupcakes. Kan det være at dere hadde små cupcakes-former?

  • Avry

    Det er super godt mmmm🥰 elsker det

    • Cecilie

      Hei Avry! Så hyggelig å høre at cupcakesene frister. Kanskje tar du sjansen på å lage disse? Lykke til, og god bakelyst! 🙂

  • Anja

    Hei
    Kan de fryses?
    God sommer 😃

    • Cecilie

      Hei Anja! Ja, oreo cupcakes kan fryses ned, men ikke sjokoladetoppingen. Den må du lage etter opptining. Server gjerne cupcakesene i halvfrossen tilstand etter cirka 1 times tining – da smaker de som nydelige små iskaker. Om du vil ha dem helt tint, bør de tines over natten i kjøleskap. Lykke til! 🙂

  • Linda

    Hei😊
    Det står ikke vaniljesukker i ingredienslisten, men i fremgangsmåten så står det at man skal ha i vaniljesukker😉.
    Hvor mye er det snakk om?

    • Karina

      Hei Linda, det er en liten skrivefeil. Du kan sløyfe det, eller bruke 0,5 ts dersom du vil tilsette litt.

      • Linda

        Slumpa litt oppi, det ble helt supert. God oppskrift!
        Takk.

        • mari nordman

          takk

  • hi

    Hvilken kremost er det?

    • Karina

      Hei! Her kan du bruke en naturell kremost 😊