Denne paien er perfekt når du skal ha med deg noe til bordet, og serverer du den med en salat ved siden av blir det fort en fullverdig middagsrett.

Ingredienser

1 porsjon

Paibunn

250 gram hvetemel
200 gram Melange
6 ss vann

Paifyll

0.5 stk løk
1 fedd hvitløk
1 pose pose vasket spinat
150 gram smårettskinke
4 stk egg
4 ss yoghurt naturell
1 ts salt
1 ts pepper
100 gram revet ost

Produkter i oppskriften

Melange original
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • Louise Louisa

    Klipp bacon i biter og stek det. Hell av fettet. Rens den ferske spinaten eller klem vannet ut av den frosne. Rens og hakk lok og stek den i smor. Tilsett spinat og la den steke til den faller sammen. Ror inn det stekte baconet og smak til med salt og pepper.

    • Anne Cathrine

      Herlig – bacon er også veldig godt i pai! Takk for tipset 😊