Panna cotta med klementin og pepperkakekrunsj

Enkelt
90 min.
Panna cotta er en nydelig italiensk vaniljepudding, som er overraskende lett å lage. I denne oppskriften har vi laget en liten julevri på den klassiske varianten, med frisk klementin og sprø pepperkakebunn. En perfekt dessert etter jule- eller nyttårsmidddagen!
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Knus pepperkakene til smuler og bland inn Flytende Melange.

  2. Fordel pepperkakebunnen i 4 serveringsglass og trykk dem ned i bunnen av glasset.

  3. Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i 5 minutter.

  4. Kok opp fløte, sukker, vaniljesukker og saften fra klementinene i en kjele. Ta kjelen av varmen.

  5. Klem ut vannet av gelatinplatene og ha dem over i fløteblandingen.

  6. Rør ut gelatinplatene til du har en jevn blanding.

  7. Hell fløteblandingen over pepperkakebunnen i glassene og sett dem kaldt i 2 til 3 timer.

  8. Pynt gjerne med ekstra pepperkaker eller frisk klementin ved servering.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Pepperkaker

Pepperkaker

Enkelt
60 min.
julekaker

Glutenfrie pepperkaker

Enkelt
30 min.
Mørke pepperkaker

Mørke pepperkaker

Middels
40 min.