Sjokoladekake uten egg i langpanne

Enkelt
60 min.
Denne enkle sjokoladekaken uten egg er både frisk og saftig. Perfekt å lage til store og små anledninger når du trenger et allergivennlig alternativ til den klassiske sjokoladekaken i langpanne.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Kake:

  1. Sett ovnen på 175 grader.

  2. Begynn med røren til kaken og bland sammen siktet hvetemel, sukker, kakaopulver og natron i en bolle.

  3. Tilsett flytende Melange og kefir, og rør rundt til det har blandet seg med de tørre ingrediensene og du har en klumpfri røre.

  4. Kle en langpanne (cirka 25 x 35 cm) med bakepapir eller smør den inn med flytende Melange.

  5. Hell røren over i formen og stek midt i ovnen i 40 minutter.

  6. La kaken avkjøle før du har på glasuren.

Glasur:

  1. Smelt Melange i en kjele på middels varme under stadig omrøring.

  2. Sikt sammen kakaopulver, vaniljesukker og melis i en bolle. Tilsett smeltet Melange og melk og pisk til du har en flytende og klumpfri glasur.

  3. Fordel glasuren over sjokoladekaken og pynt med litt kakestrøssel.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Sjokoladekake i langpanne med strøssel. Foto.

Sjokoladekake i langpanne

Enkelt
55 min.
Melkefri sjokoladekake i langpanne.

Melkefri sjokoladekake i langpanne

Enkelt
65 min.
Sjokoladekake med daim

Sjokoladekake i langpanne med daim

Enkelt
60 min.