Her får du oppskriften på fyldig, myk og luftig sjokoladekrem, perfekt til sjokoladekake eller muffins.

Ingredienser

1 porsjon

250 gram Melange
200 gram melis
1 ts vaniljesukker
5 ss sterk kaffe, kokt
2 ss bakekakao

Produkter i oppskriften

Melange original
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Kommentarer

  • gunnar

    bestemor ble så gla for den gode kremen topp til bursdag

    • cecilie

      Hei Gunnar! Så hyggelig å høre at kremen falt i smak hos bestemor! God bakelyst! 🙂

  • Linn

    Kan man bruke meierismør i stedet for melange?

    • Cecilie

      Hei Linn! Vi foretrekker Melange i denne kremen, men det er ikke noe i veien for at du kan bruke meierismør. Lykke til! 🙂

  • Petter

    Skal smøret smeltes først? #nybegynner

    • sorsig

      Hei Petter, vi er alle nybegynnere en gang 🙂 Melangen skal ikke smeltes først, men kan gjerne ligge i romtemperatur en stund først, så det er lett å røre sammen til en jevn og fin krem. Lykke til!

      • Sølvi

        Hvordan lager jeg lys sjokolade krem med lys kokesjokolade?
        Finner det ikke her.

        • Anne Cathrine

          Hei Sølvi! For en lysere sjokoladekrem kan du bare sløyfe kaffen og vispe kremen på høy hastighet i noen minutter. Lykke til 😊