Amerikanske mayonnaise biscuits

Enkelt
35 min.
Det høres kanskje ut som søte kjeks, men amerikanske biscuits minner egentlig mest om engelske scones og er tradisjonell mat i Sørstatene. Det er luftige og saftige bakverk som passer både som tilbehør til middagen eller som et rundstykke med pålegg på. I mayonnaise biscuits erstatter majones egg og olje i oppskriften, som gir et ekstra saftig resultat og en enklere fremgangsmetode. Oppskriften gir cirka 8 biscuits.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Varm opp ovnen til 200 grader.

Bland sammen hvetemel, bakepulver og salt i en bolle. Bland inn majones og kefir og rør rundt med en tresleiv til ingrediensene kommer sammen som en deig.

Kjevle ut deigen på kjøkkenbenken til den er cirka 2 cm tykk. Bruk en kopp eller en kakeutstikker til å forme runde biscuits. Legg biscuitsene på et bakepapir. Kjevle ut deigen som er igjen rundt og stikk ut flere sirkler til du ikke har deig igjen.

Stek biscuitsene på midterste rille i ovnen i 25 minutter.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Lignende oppskrifter

Kremet kyllingsalat med eple. Foto.

Kremet kyllingsalat med eple

Enkelt
30 min.
Hjemmelaget krabbesalat på brødskiver. Foto.

Frisk og fyldig krabbesalat med eple og vårløk

Enkelt
15 min.
Kyllingsandwich med chiliaioli. Foto.

Kyllingsandwich med chiliaioli

Enkelt
20 min.