Avokadofries med chilimajones

Enkelt
25 min.
Avokadoen har neppe smakt bedre enn som avokadofries. Her får du avokado med en knasende sprø skorpe og en kremet kjerne, med en fyldig og nøtteaktig smak. Bakte avokadofries passer både som tilbehør til middagen, eller som snacks når du har lyst på noe skikkelig godt.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Chilimajones

  1. Lag chilimajones først ved å blande sammen majones, chilipulver og korianderfrø i en liten skål.

  2. La skålen stå i kjøleskapet frem til servering.

Avokadofries:

  1. Varm opp ovnen til 200 grader.

  2. Del avokadoen i to, fjern steinen og skallet og del avokadoen i skiver.

  3. Press limesaften over avokadoskivene.

  4. Pisk egg i en skål og ha pankomel i en annen skål.

  5. Dypp avokadoskivene først i egg, deretter i pankomel og legg de på en bakepapirkledd langpanne.

  6. Dryss olje over avokadoene.

  7. Bak i ovnen i 15 minutter eller til paneringen er gyllen.

  8. Nyt avokadofriesene sammen med den smakfulle chilimajonesen.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Popcornkylling med chilimajones

Enkelt
35 min.
Parmesanfries med urtemajones. Foto.

Parmesanfries med urtemajones

Enkelt
50 min.
Poke bowl med laks og chilimajones. Foto.

Poke bowl med chilimajones

Enkelt
30 min.

Nyheter!