Baconnaise


15 min.

Bacon på burgeren er en klassiker. Blander du sammen bacon og majones får du en fyldig og kremet baconnaise med deilig krønsj. I tillegg får du den samme fenomenale smaken av røkt og salt bacon som når du legger ferdigstekte baconskiver på burgeren, men du slipper at de sklir av burgeren mens du spiser. Praktisk og supergodt!

Ingredienser

  • 150 gram bacon
  • 165 gram Mills Ekte Majones
  • 4 dråper tabasco
  • 0.5 ts paprikapulver
  • 1 ts dijonsennep

Slik gjør du

  • Stek baconskivene på medium varme i stekepanne, i cirka tre minutter på hver side til de er godt stekt. Legg de ferdigstekte baconskivene på kjøkkenpapir for å trekke ut overflødig stekefett. Dette gjør at baconet holder seg sprøtt.

  • Grovhakk baconet og ha det over i en blender til du har fine baconsmuler. Eventuelt kan du finhakke for hånd.

  • Bland Mills Majones, paprikapulver, Tabasco og dijonsennep. Vend inn baconsmulene.

  • Tips! Baconnaise smaker fantastisk til alle typer burgere, også fiskeburgere. Prøv den med fiskekakeburgere laget av hvit fisk.