Cajunmajones

Enkelt
10 min.
Hemmeligheten bak denne gode cajunmajonesen er ingredienser med mye smak. I USAs sørstater finner du de deilige, spicy smakene som man forbinder med navnet cajun. Disse krydderne passer spesielt godt til en grillet burger. Oppskriften gir nok dressing til fire hamburgere.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Lag cajunmajones ved å blande sammen Mills majones, salt, krydderene og sitronsaft i en bolle til du har en jevn og fin blanding.

  2. Tips! Cajunmajonesen passer veldig godt til burgere av svin eller kylling, men også en deilig burger av storfe. Den er spesielt god til grillede burgere.

Antall porsjoner:

  • 165 gram Mills Ekte Majones
  • 2.5 ts flaksalt
  • 0.5 ts cayennepepper
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts paprikapulver
  • 0.5 ts tørket oregano
  • 0.5 ts tørket timian
  • 0.5 ts kvernet pepper
  • 0.5 ts løkpulver
  • 1 ts sitronsaft

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Lignende oppskrifter

Baconburger med chilimajones

Baconburger med chilimajones

Enkelt
30 min.
Storfeburger med worcesterdressing

Hamburger med worcesterdressing

Enkelt
30 min.
Ovnsbakte potetbåter

Ovnsbakte potetbåter med røkt paprikamajones

Enkelt
45 min.