Cajunmajones


10 min.

Hemmeligheten bak denne gode cajunmajonesen er ingredienser med mye smak. I USAs sørstater finner du de deilige, spicy smakene som man forbinder med navnet cajun. Disse krydderne passer spesielt godt til en grillet burger. Oppskriften gir nok dressing til fire hamburgere.

Ingredienser

  • 165 gram Mills Ekte Majones
  • 2.5 ts flaksalt
  • 0.5 ts cayennepepper
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts paprikapulver
  • 0.5 ts tørket oregano
  • 0.5 ts tørket timian
  • 0.5 ts kvernet pepper
  • 0.5 ts løkpulver
  • 1 ts sitronsaft

Slik gjør du

  • Lag cajunmajones ved å blande sammen Mills majones, salt, krydderene og sitronsaft i en bolle til du har en jevn og fin blanding.

  • Tips! Cajunmajonesen passer veldig godt til burgere av svin eller kylling, men også en deilig burger av storfe. Den er spesielt god til grillede burgere.